DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Бортнічук, Олег Вікторович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 34
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Bakery technology for children with vitamin D deficient statesKokhan, Olena; Bortnichuk, Oleg; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor; Бортнічук, Олег Вікторович; Кохан, Олена Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович
2013The perspectives of application of vitamin D in the technologies of production of bakery products with functional purposesHavrysh, Andrey; Bortnichuk, Oleg; Dotsenko, Viktor; Povorozniuk, Vladislav; Гавриш, Андрій Володимирович; Бортнічук, Олег Вікторович; Доценко, Віктор Федорович; Поворознюк, Владислав Володимирович
2017Біометричні технології та принцип їх діїБортнічук, Олег Вікторович; Волошина, Аліна Федорівна; Bortnichuk, Oleg; Voloshinа, Аlina
2018Бутік-готелі та перспективи їх розвиткуБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Пенчук, Владислав Миколайович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Penchuck, Vladislav
2015Використання відходів молочної промисловості в технології хлібобулочних виробівБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor; Lets, Natalia
2015Використання лактози нового покоління для гідролізу лактози сухої молочної сироваткиБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor
2018Використання поліпшувачів в технології хлібобулочних виробів геродієтичного призначення, що реалізуються в умовах закладів готельно-ресторанного господарстваБортнічук, Олег Вікторович; Доценко, Віктор Федорович; Берулава, Маріам Георгіївна; Bortnichuk, Oleg; Dotsenko, Viktor; Berulava, Mariam
2014Використання пшеничних висівок у виробництві хлібобулочних виробівБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor
2014Використання сухої молочної сироватки у виробництві хлібобулочних виробівПавленко, Анна Анатоліївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Гавриш, Андрій Володимирович; Pavlenko, Anna; Bortnichuk, Oleg; Havrysh, Andrey
2018Вплив поліпшувачів на біохімічні процеси в тістіБортнічук, Олег Вікторович; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Dotsenko, Viktor
2016Вплив сумісного використання рослинної та тваринної сировини на в’язко-еластичні показники тістаБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor
2017Дослідження впливу лецитину на активність дріжджів при бродінні тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткоюБортнічук, Олег Вікторович; Bortnichuk, Oleg; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Tsirulnikova, Vita; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2017Дослідження впливу лецитину на клейковину тіста з пшеничними висівками та молочною сироваткоюБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor
2014Збагачення хлібобулочних виробів харчовими волокнамиБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor; Lets, Natalia
2015Міні-броварні як запорука успішного ресторанного бізнесуБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Лазоренко, Євгеній Сергійович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Lazorenko, Eugene
2016Міні-броварні як успішний варіант розширення додаткових послуг в сфері гостинностіБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Лазоренко, Євгеній Сергійович; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Lazorenko, Eugene
2015Особливості використання пшеничних висівок в хлібіБортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Доценко, Віктор Федорович; Лець, Наталія Олексіївна; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita; Dotsenko, Viktor; Lets, Natalia
2017Перспективи використання рослинної сировини амаранту в технологіях продукції ресторанного господарстваГанжа, Анна Андріївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Hanzha, Anna; Bortnichuk, Oleg; Tsirulnikova, Vita
2013Перспективи застосування вітаміну D у технологіях виробництва хлібобулочних виробів функціонального призначенняБортнічук, Олег Вікторович; Bortnichuk, Oleg
2016Перспективи розвитку туризму на ВолиніБортнічук, Олег Вікторович; Гірняк, Оксана Володимирівна; Bortnichuk, Oleg; Hirnyak, Oksana
Showing results 1 to 20 of 34
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback