Browsing by Author Бреус, Наталія Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 21  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Cryoprotective ability of starch syrup in the composition of aromatic and fruit-berry ice creamPolischuk, Galina; Bass, Oksana; Osmak (Fedchenko), Tetiana; Breus, Natalia; Поліщук, Галина Євгеніївна; Басс, Оксана Олександрівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Бреус, Наталія Миколаївна
2019Expert system for ice cream recipes modelingBreus, Natalia; Hrybkov, Serhii; Бреус, Наталія Миколаївна; Грибков, Сергій Віталійович
2017Hybrid e xpert system to model the ice cream recipesBreus, Natalia; Hrybkov, Serhii; Polischuk, Galina; Бреус, Наталія Миколаївна; Грибков, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна
2019Studies of water freezing features in ice cream with starch syropPolischuk, Galina; Sharahmatova, Tetiana; Breus, Natalia; Bass, Oksana; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Поліщук, Галина Євгеніївна; Шарахматова, Тетяна Євгеніївна; Бреус, Наталія Миколаївна; Басс, Оксана Олександрівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2004Автоматизація теплового та масообмінного розрахунків ферментатора для культивування аеробної культури мікроорганізмівСєдих, Ольга Леонідівна; Зав'ялов, Володимир Леонідович; Бреус, Наталія Миколаївна; Сухих, В. В.; Seidykh, Olga; Zavialov, Volodymyr; Breus, Natalia; Sukhikh, V.
2014Динамічне моделювання процесу кристалізації води у морозивіБреус, Наталія Миколаївна; Маноха, Людмила Юріївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Breus, Natalia; Manoha, Lyudmila; Polischuk, Galina
2012Диспергування жирової фази при виробництві молочно-овочевого морозиваЗгурський, Андрій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Бреус, Наталія Миколаївна; Zgurskiy, Andrey; Polischuk, Galina; Vovkodav (Obizyuk), Natalia; Breus, Natalia
2019Дослідження впливу електрогідравлічного оброблення на отримання фруктозо-олігосахаридних сумішейМаринін, Андрій Іванович; Позняковський, Сергій Володимирович; Бреус, Наталія Миколаївна; Святненко, Роман Сергійович; Marynin, Andriy; Poznyakovsky, Sergey; Breus, Natalia; Sviatnenko, Roman
2015Моделювання зміни ефективної в’язкості сумішей морозива за різних температурБреус, Наталія Миколаївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Breus, Natalia; Polischuk, Galina
2016Наукове обгрунтування складу емульсій, призначених для нормалізації молоковмісних продуктівУстименко, Ігор Миколайович; Ustymenko, Igor; Бреус, Наталія Миколаївна; Breus, Natalia; Поліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina
2010Обгрунтування технологічних режимів одержання рослинних екстрактів для їх застосування у виробництві морозиваПоліщук, Галина Євгеніївна; Гулак, Олена Володимирівна; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Бреус, Наталія Миколаївна; Перцевий, Федір Всеволодович; Polischuk, Galina; Gulak, Elena; Vovkodav (Obizyuk), Natalia; Breus, Natalia; Pertsevy, Fedir
2014Обґрунтування розробки експертної системи прогнозування стану водної фази у багатокомпонентних харчових сумішахБреус, Наталія Миколаївна; Маноха, Людмила Юріївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Breus, Natalia; Polischuk, Galina; Manoha, Lyudmila
2011Овочева сировина як емульгувальний компонент у виробництві морозиваЗгурський, Андрій Володимирович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Бреус, Наталія Миколаївна; Zgurskiy, Andrey; Polischuk, Galina; Vovkodav (Obizyuk), Natalia; Breus, Natalia
2016Оптимізація складу морозива на молочній основі з цукристими речовинамиПоліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina; Басс, Оксана Олександрівна; Bass, Oksana; Бреус, Наталія Миколаївна; Breus, Natalia; Маноха, Людмила Юріївна; Manoha, Lyudmila
2015Оптимізація складу морозива на молочній основі з цукристими речовинамиБреус, Наталія Миколаївна; Маноха, Людмила Юріївна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Breus, Natalia; Manoha, Lyudmila; Polischuk, Galina
2015Розробка загальної схеми алгоритму гібридної експертної системи контролю якості заморожених продуктів десертного призначенняБреус, Наталія Миколаївна; Маноха, Людмила Юріївна; Breus, Natalia; Manoha, Lyudmila
2018Розробка інформаційної системи для формування рецептур та підтримки якості морозива та заморожених десертівГрибков, Сергій Віталійович; Бреус, Наталія Миколаївна; Hrybkov, Serhii; Breus, Natalia
2008Розроблення математичних моделей для прогнозування реологічних характеристик морозива з нетрадиційними рецептурними компонентамиПоліщук, Галина Євгеніївна; Polischuk, Galina; Вовкодав (Обізюк), Наталія Іванівна; Vovkodav (Obizyuk), Natalia; Рибак, Ольга Миколаївна; Rybak, Olga; Бреус, Наталія Миколаївна; Breus, Natalia
2019Розроблення математичного апарату експертної системи для моделювання рецептур морозива із заданими показниками якостіБреус, Наталія Миколаївна; Грибков, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сєдих, Ольга Леонідівна; Breus, Natalia; Hrybkov, Serhii; Polischuk, Galina; Seidykh, Olga
2016Склад морозива вершкового (Патент на корисну модель № 106869)Поліщук, Галина Євгеніївна; Басс, Оксана Олександрівна; Бреус, Наталія Миколаївна; Polischuk, Galina; Bass, Oksana; Breus, Natalia