Browsing by Author Вітряк, Оксана Павлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2000Асоціація мікроорганізмів Medusomyces gisevii V для одержання безалкогольних напоїв бродіння (Деклараційний патент № 29795)Прибильський, Віталій Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Вітряк, Оксана Павлівна
2001Визначення вмісту деяких життєво необхідних металів в напоях оздоровчої діїГанчук, Вікторія Дмитрівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Вітряк, Оксана Павлівна
2017Винний та гастрономічний туризм: глобальні тренди та локальні практикиАнтоненко, Ірина Ярославівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Бабич, Ірина Михайлівна; Басюк, Дарія Іванівна; Безпала, Ольга Василівна; Божук, Тетяна; Бондар, Наталія Петрівна; Бугаєва, Олена; Вітряк, Оксана Павлівна; Гембець, Алла Вікторівна; Головко, Ольга Миколаївна; Гринюк, Олег Юрійович; Грянило, Анжеліка Василівна; Заварзіна, Валерія; Зваричук, Едуард Олександрович; Іванов, Андрій Миколайович; Казанцева, Катерина Анатоліївна; Калмикова, Ірина Семенівна; Ковешніков, Володимир Сергійович; Мазурець, Роман Русланович; Масляк, Петро Олексійович; Марцин, Тетяна Олександрівна; Меліх, Олена Олександрівна; Мельник, Ірина Леонідівна; Нездоймінов, Сергій Георгійович; Погуда (Шиян), Наталія Вікторівна; Поколодна, Марія Миколаївна; Руднєва, Марина Григорівна; Саркісян, Ганна Овсепівна; Сологуб, Юрій Іванович; Стукальська (Іванова), Наталія Миколаївна; Ткаченко, Любов Володимирівна; Хорохоріна, Валерія
2000Вплив складу води на процес зброджування сусла культурою Medusomyces giseviiПрибильський, Віталій Леонідович; Вітряк, Оксана Павлівна
2010Вплив твердості води на процес зброджування при виробництві напою бродіння «Чайний гриб»Карпутіна, Маргарита Віталіївна; Вітряк, Оксана Павлівна
2008Вплив УЗ-обробки на стійкість напоїв бродінняЗубченко, Віктор Сергійович; Вітряк, Оксана Павлівна; Ткаченко, Любов Володимирівна
2000Для виробництва нових напоїв бродіння науковцями досліджено консорціум Medusomyces gisevii. Одержано новий патент УкраїниПрибильський, Віталій Леонідович; Вітряк, Оксана Павлівна; Григоров, Юрій Григорович; Коваленко, Надія Констянтинівна
2000Дослідження динаміки процесу зброджування сусла культурою Medusomyces giseviiПрибильський, Віталій Леонідович; Вітряк, Оксана Павлівна
2000Дослідження динаміки інверсії сахарози в процесі зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii VПрибильський, Віталій Леонідович; Вітряк, Оксана Павлівна; Домарецький, Віталій Афанасійович
2000Композиція інгредієнтів до безалкогольного напою бродіння «Віталон» (Патент на винахід № 36850 A)Прибильський, Віталій Леонідович; Вітряк, Оксана Павлівна; Домарецький, Віталій Афанасійович
2001Медико-біологічні дослідження оздоровчого напою «Віталон»Вітряк, Оксана Павлівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Григоров, Юрій Григорович
2009Підвищення біологічної стійкості ферментованих напоїв шляхом НВЧ-обробленняЗубченко, Віктор Сергійович; Вітряк, Оксана Павлівна; Ткаченко, Любов Володимирівна
2002Удосконалення технології безалкогольних напоїв бродіння з використанням нетрадиційних культур мікроорганізмівВітряк, Оксана Павлівна
2011Шляхи підвищення ефективності технології приготування бражки у спиртовому виробництвіКарпутіна, Маргарита Віталіївна; Романова, Зоряна Миколаївна; Вітряк, Оксана Павлівна