DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Гармаш, Дмитро Вікторович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 3 of 3
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Біологічна цінність кров’яних ковбас з використанням сухої молочної сироваткиПасічний, Василь Миколайович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Маринін, Андрій Іванович; Гармаш, Дмитро Вікторович; Святненко, Роман Сергійович; Pasichny, Vasiliy; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Marynin, Andriy; Garmash, Dmitro; Sviatnenko, Roman
2018Вплив застосування технології sous vide на різні види м’яса птиціПасічний, Василь Миколайович; Гармаш, Дмитро Вікторович; Рамік, Оксана Станіславівна; Кохан, Богдан Анатолійович; Pasichny, Vasiliy; Garmash, Dmitro; Ramik, Oksana; Kokhan, Bohdan
2014Хіміко-технологічні показники м'яса перепелів та перспективи його використанняШевченко, Тетяна Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Гармаш, Дмитро Вікторович; Хайдер, Аль-Хашимі; Єленець, Юлія Анатоліївна; Haider, Al-Hashimi; Elenetz, Juliya; Shevchenko, Tatiana; Garmash, Dmitro; Pasichny, Vasiliy
Showing results 1 to 3 of 3

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback