DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Гащук, Олександра Ізидорівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 107
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Creation of Functional Meat Products with the Use of Biomass of Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm., Cultivated by MealPeshuk, Ludmila; Krupodorova, Tatiana; Haschuk, Olexandra; Пешук, Людмила Василівна; Круподьорова, Тетяна Анатоліївна; Гащук, Олександра Ізидорівна
2013Innovative model of meat products using mushroom raw materials industrial productionHaschuk, Olexandra; Moskalyuk, Oksana; Peshuk, Ludmila; Chernyushok, Olga; Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна; Пешук, Людмила Василівна
2018Investigation of Nutrients Properties of Meat Pastes Using Vegetative Raw MaterialsMoskalyuk, Oksana; Haschuk, Olexandra; Peshuk, Ludmila; Sineok, Liudmyla; Galenko, Oleg; Галенко, Олег Олександрович; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Пешук, Людмила Василівна; Синєок, Людмила Леонідівна
2013Pleurotus ostreatus (jacq.) P. Kumm. - білкова основа для створення функціональних продуктівКруподьорова, Тетяна Анатоліївна; Барштейн, Віктор Юрійович; Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Krupodorova, Tatiana; Barshtein, Victor; Peshuk, Ludmila; Haschuk, Olexandra
2018Production of canned meat for children's food in UkraineHaschuk, Olexandra; Гащук, Олександра Ізидорівна; Moskalyuk, Oksana; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Verba, Natalia; Верба, Наталія Іванівна
2018«Sous-vide» - інноваційна технологія приготування м’ясних напівфабрикатівВиноградов, Олександр Ігорович; Vunogradov, Aleksandr I.; Гащук, Олександра Ізидорівна; Haschuk, Olexandra; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Moskalyuk, Oksana
2018Study of safety parameters of meat patesMoskalyuk, Oksana; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Haschuk, Olexandra; Гащук, Олександра Ізидорівна; Пешук, Людмила Василівна; Peshuk, Ludmila; Литвиненко, Дар'я Юріївна; Lytvynenko, Daria
2004Амінокислотний склад комбінованих м’ясних виробівГащук, Олександра Ізидорівна; Haschuk, Olexandra; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna
2015Аналіз грибної сировини та перспективи її використання у м’ясних продуктахПешук, Людмила Василівна; Peshuk, Ludmila; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Moskalyuk, Oksana; Гащук, Олександра Ізидорівна; Haschuk, Olexandra
2018Аналіз жирнокислотного складу м’ясних паштетівМоскалюк, Оксана Євгеніївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Moskalyuk, Oksana; Radzievska, Irina; Peshuk, Ludmila; Haschuk, Olexandra
2018Аналіз ринку м’ясних консервів для дитячого харчування в УкраїніГащук, Олександра Ізидорівна; Haschuk, Olexandra; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Moskalyuk, Oksana; Верба, Наталія Іванівна; Verba, Natalia
2011Біологічні показники білкового стабілізатора з колагенвмісної сировиниШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Гащук, Олександра Ізидорівна; Haschuk, Olexandra; Донець, Олександр В.; Donets, Oleksandr V.
2013Біомаса PLEUROTUS OSTREATUS (JACQ.) P. KUMM. культивована на шротах цілющих рослин у функціональних м’ясних продуктахКруподьорова, Тетяна Анатоліївна; Барштейн, Віктор Юрійович; Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Krupodorova, Tatiana; Barshtein, Victor; Peshuk, Ludmila; Haschuk, Olexandra
2013Визначення деяких елементів в капофорах грибів Agaricus Bisporus (J.E. Lange) Imbach та Pleurotus Ostreatus (Jacq.) P. KummПешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Бутенко, Олена Миколаївна; Kostenko, Elizaveta; Butenko, Olena; Ганчук, Вікторія Дмитрівна; Peshuk, Ludmila; Haschuk, Olexandra; Ganchuk, Victoria
2018Використання бобових культур у технології м’ясо-рослинних напівфабрикатівВасильєва, Анна Андріївна; Vasulieva, Anna A.; Виноградов, Олександр Ігорович; Vunogradov, Aleksandr I.; Гащук, Олександра Ізидорівна; Haschuk, Olexandra; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Moskalyuk, Oksana
2008Використання гідроколоїдів у складі багатокомпонентних розсолівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Мусієнко, Ігор Васильович; Гащук, Олександра Ізидорівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Musienko, Igor; Haschuk, Olexandra
2013Використання грибів промислового вирощування у технології ковбасних виробівГащук, Олександра Ізидорівна; Хоменко, Олеся Михайлівна; Haschuk, Olexandra; Homenko, Olesya
2002Використання текстурованного борошна з квасолі у виробництві реструктурованих шинкових виробівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Штонда, Оксана Анатоліївна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Haschuk, Olexandra; Shtonda, Oksana
2004Властивості текстурованого квасолевого борошнаШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Haschuk, Olexandra
2004Властивості текстурованого квасолевого борошнаШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Сербова, Марія Іванівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Serbova, Maria; Haschuk, Olexandra
Showing results 1 to 20 of 107
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback