Browsing by Author Герасименко, Лариса Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2004Вплив різних носіїв селену на мікробіологічні процеси в напівфабрикатах хлібопекарського виробництваАрсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Хіврич, Борис Іванович; Доценко, Віктор Федорович
2004Вплив різних форм селену на активність мікрофлори тістаАнтонюк, Марія Миколаївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Устинов, Юрій Васильович
2004Досвід і перспективи збагачення хліба йодомАрсеньєва, Лариса Юріївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Антонюк, Марія Миколаївна
2004Досвід і перспективи збагачення хліба йодомАнтонюк, Марія Миколаївна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Герасименко, Лариса Олександрівна
2003Збагачення пшеничного хліба мікронутрієнтамиАрсеньєва, Лариса Юріївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович
2005Пшеничний хліб функціонального призначенняАрсеньєва, Лариса Юріївна; Герасименко, Лариса Олександрівна; Дерев'янко, Людмила Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Хіврич, Борис Іванович
2003Спосіб приготування тіста (Патент на винахід № 59313)Арсеньєва, Лариса Юріївна; Стабнікова, Олена Всеволодівна; Іванов, Володимир Миколайович; Устинов, Юрій Васильович; Антонюк, Марія Миколаївна; Герасименко, Лариса Олександрівна