DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Губеня, Вячеслав Олександрович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 23
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2017The expediency of using corn germ flour in bakery productsKarabets, Ylia; Sharan, Larisa; Hubenia, Vyacheslav; Bondar, Natalia; Pavliuchenko, Elena; Sharan, Andrey; Карабець, Юлія Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Бондар, Наталія Петрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаран, Андрій Васильович
2014Булочні вироби антианемічного призначення для виробництва в умовах закладів ресторанного господарстваДитюк, Юлія; Dytyuk, Julia; Губеня, Вячеслав Олександрович; Hubenia, Vyacheslav; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Arsenieva, Larisa
2010Використання носіїв заліза у виробництві хлібобулочних виробів антианемічного призначенняАрсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Arsenieva, Larisa; Bondar, Natalia; Hubenia, Vyacheslav
2013Використання ядра насіння соняшника у технології пісочного печиваКовтун, Аліна Володимирівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Kovtun, Alina; Hubenia, Vyacheslav
2013Вплив носіїв заліза на технологічний процес виробництва житньо-пшеничного хлібаГубеня, Вячеслав Олександрович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Hubenia, Vyacheslav; Arsenieva, Larisa; Antoniuk, Maria
2007Дослідження впливу неорганічних та органічних носіїв двовалентного заліза на технологічний процес виробництва хліба та його якістьГубеня, Вячеслав Олександрович; Махинько, Валерій Миколайович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Hubenia, Vyacheslav; Makhynko, Valeriy; Arsenieva, Larisa
2011Ефективність використання різних носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призаченняГубеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Hubenia, Vyacheslav; Liavynets, Heorhii; Arsenieva, Larisa
2015Здобні булочні вироби антианемічного призначенняАрсеньєва, Лариса Юріївна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Arsenieva, Larisa; Hubenia, Vyacheslav
2013Здобні булочні вироби антианемічного призначення для закладів ресторанного господарстваГубеня, Вячеслав Олександрович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Hubenia, Vyacheslav; Arsenieva, Larisa
2015Особливості організації харчування дітей на підприємствах готельно-ресторанного господарстваГубеня, Вячеслав Олександрович; Солод, Анна Євгенівна; Hubenia, Vyacheslav; Solod, Anna
2008Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста та якість хлібаГубеня, Вячеслав Олександрович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Hubenia, Vyacheslav; Arsenieva, Larisa
2011Порівняльна оцінка органічних та неорганічних носіїв заліза для розроблення хлібобулочних виробів антианемічного призначенняГубеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Liavynets, Heorhii; Hubenia, Vyacheslav; Arsenieva, Larisa
2012Порівняльна характеристика та ефективність застосування носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призначенняАнтонюк, Марія Миколаївна; Лявинець, Георгій Михайлович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Бондар, Наталія Петрівна; Hubenia, Vyacheslav; Antoniuk, Maria; Liavynets, Heorhii; Arsenieva, Larisa; Bondar, Natalia
2012Розвиток мережі закладів ресторанного господарства столичного регіону УкраїниБлощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Havrysh, Andrey; Hubenia, Vyacheslav; Ishchenko, Tatiana; Dotsenko, Viktor
2012Розвиток мережі закладів ресторанного господарства столичного регіону України (тези доповідей)Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Bloshchinska (Dudkina), Olena; Havrysh, Andrey; Hubenia, Vyacheslav; Ishchenko, Tatiana; Dotsenko, Viktor
2017Розробка методу комплексної кількісної оцінки якості бісквітних напівфабрикатівКузьмін, Олег Володимирович; Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Дочинець, Інга Вікторівна; Kuzmin, Oleg; Komarnytskyi, Roman; Hubenia, Vyacheslav; Dochynets, Inga
2011Склад фруктової начинки для хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 66017)Арсеньєва, Лариса Юріївна; Лявинець, Георгій Михайлович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Hubenia, Vyacheslav; Arsenieva, Larisa; Liavynets, Heorhii
2013Сучасний стан та перспективи розвитку засобів розміщення для ділових туристів в УкраїніПавлюченко, Олена Станіславівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Бровко, А. Г.; Pavliuchenko, Elena; Hubenia, Vyacheslav; Brovko, A.
2014Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для виробництва в закладах ресторанного господарстваАрсеньєва, Лариса Юріївна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Arsenieva, Larisa; Hubenia, Vyacheslav
2018Технологія хлібобулочних виробів антианемічного призначення для закладів ресторанного господарстваГубеня, Вячеслав Олександрович; Hubenia, Vyacheslav
Отображение результатов 1 до 20 из 23
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь