DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Губеня, Вячеслав Олександрович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 33
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2017Cклад бісквітного напівфабрикату (Патент на винахід № 114860)Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Бондар, Наталія Петрівна; Komarnytskyi, Roman; Hubenia, Vyacheslav; Liavynets, Heorhii; Bondar, Natalia
2016Cклад бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 110872)Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Бондар, Наталія Петрівна; Komarnytskyi, Roman; Hubenia, Vyacheslav; Liavynets, Heorhii; Bondar, Natalia
2017Cклад бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 115247)Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Павлюченко, Олена Станіславівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Бондар, Наталія Петрівна; Komarnytskyi, Roman; Hubenia, Vyacheslav; Pavliuchenko, Elena; Dochynets, Inga; Bondar, Natalia
2017The expediency of using corn germ flour in bakery productsKarabets, Ylia; Sharan, Larisa; Hubenia, Vyacheslav; Bondar, Natalia; Pavliuchenko, Elena; Sharan, Andrey; Карабець, Юлія Володимирівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Бондар, Наталія Петрівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Шаран, Андрій Васильович
2017Булочка з базиліком для гамбургерів (Деклараційний патент на корисну модель № 121553)Кравцов, Олександр Олександрович; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Бондар, Наталія Петрівна; Kravtsov, Alexander; Sharan, Larisa; Hubenia, Vyacheslav; Liavynets, Heorhii; Bondar, Natalia
2014Булочні вироби антианемічного призначення для виробництва в умовах закладів ресторанного господарстваДитюк, Юлія; Dytyuk, Julia; Губеня, Вячеслав Олександрович; Hubenia, Vyacheslav; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Arsenieva, Larisa
2018Використання базиліку сушеного у технології булочок для гамбургерівБондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Силка, Ірина Миколаївна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович; Кравцов, Олександр Олександрович; Bondar, Natalia; Sharan, Larisa; Sylka, Iryna; Hubenia, Vyacheslav; Lulka, Alexander; Kravtsov, Alexander
2010Використання носіїв заліза у виробництві хлібобулочних виробів антианемічного призначенняАрсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Arsenieva, Larisa; Bondar, Natalia; Hubenia, Vyacheslav
2013Використання ядра насіння соняшника у технології пісочного печиваКовтун, Аліна Володимирівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Kovtun, Alina; Hubenia, Vyacheslav
2013Вплив носіїв заліза на технологічний процес виробництва житньо-пшеничного хлібаГубеня, Вячеслав Олександрович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Hubenia, Vyacheslav; Arsenieva, Larisa; Antoniuk, Maria
2016Дослідження вишуканої української кухні часів гетьманської УкраїниЧемен, Юлія Олегівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Бондар, Наталія Петрівна; Chemen, Yuliia; Hubenia, Vyacheslav; Bondar, Natalia
2007Дослідження впливу неорганічних та органічних носіїв двовалентного заліза на технологічний процес виробництва хліба та його якістьГубеня, Вячеслав Олександрович; Махинько, Валерій Миколайович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Hubenia, Vyacheslav; Makhynko, Valeriy; Arsenieva, Larisa
2019Доцільність використання борошняних кондитерських виробів підвищеної біологічної цінності у закладах харчування при готеляхБархоленко, Ірина Олегівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Бондар, Наталія Петрівна; Бондар, Дарʼя Олегівна; Шаран, Андрій Васильович; Barholenko, Iryna; Sharan, Larisa; Hubenia, Vyacheslav; Bondar, Natalia; Bondar, Daria; Sharan, Andrey
2011Ефективність використання різних носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призаченняГубеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Hubenia, Vyacheslav; Liavynets, Heorhii; Arsenieva, Larisa
2015Здобні булочні вироби антианемічного призначенняАрсеньєва, Лариса Юріївна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Arsenieva, Larisa; Hubenia, Vyacheslav
2013Здобні булочні вироби антианемічного призначення для закладів ресторанного господарстваГубеня, Вячеслав Олександрович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Hubenia, Vyacheslav; Arsenieva, Larisa
2015Особливості організації харчування дітей на підприємствах готельно-ресторанного господарстваГубеня, Вячеслав Олександрович; Солод, Анна Євгенівна; Hubenia, Vyacheslav; Solod, Anna
2018Оцінка рівня якості туристичних послуг та напрями підвищення туристичного потенціалу міста Переяслав-ХмельницькийСамойленко, Наталія Остапівна; Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Samoilenko, Natalia; Bondar, Natalia; Sharan, Larisa; Hubenia, Vyacheslav
2008Порівняльна оцінка впливу носіїв двовалентного заліза на структурно-механічні властивості тіста та якість хлібаГубеня, Вячеслав Олександрович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Hubenia, Vyacheslav; Arsenieva, Larisa
2011Порівняльна оцінка органічних та неорганічних носіїв заліза для розроблення хлібобулочних виробів антианемічного призначенняГубеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Liavynets, Heorhii; Hubenia, Vyacheslav; Arsenieva, Larisa
Отображение результатов 1 до 20 из 33
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь