Browsing by Author Гуць, Віктор Степанович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 102  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2006Адгезія харчових продуктів в процесах пакуванняГуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна
2006Аналітична оцінка показників дії вражальних факторів небезпечних речовин, як складова частина плас на підприємствах м'ясної промисловостіГуць, Віктор Степанович; Хіврич, Олександр Васильович; Володченкова, Наталія Валеріївна; Фалес, Василь Михайлович
2009Аналітичні дослідження та моделювання різання харчових продуктівГуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна; Губеня, Олексій Олександрович
2011Безпека експлуатації посудин, що працюють під тискомГуць, Віктор Степанович; Володченкова, Наталія Валеріївна
2017Вдосконалення теорії моделювання амінокислотного складу напівфабрикатів із зеленої маси рослинГуць, Віктор Степанович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Солодко, Лілія Миколаївна
2015Визначення реологічних коефіцієнтів м’ясної сировиниКоваль, Ольга Андріївна; Гуць, Віктор Степанович
2012Визначення реологічних характеристик сметанних десертівГуць, Віктор Степанович; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Касьянова, Надія Олександрівна
2015Визначення терміну придатності харчових продуктівГуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна
2014Визначення якості технологічних процесів та технічного рівня обладнанняГуць, Віктор Степанович; Губеня, Олексій Олександрович
2017Використання математичних моделей при аналізі якості продуктів харчуванняКоваль, Ольга Андріївна; Гуць, Віктор Степанович
2014Витрати енергії на фізичну роботуЖолдош, Марія Петрівна; Гуць, Віктор Степанович
2012Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на консистенцію згущеного вареного молокаШпачук, Людмила Володимирівна; Гуць, Віктор Степанович
2003Вплив рослинних наповнювачів та цукрозамінників на якість молочних десертівГребельник, Оксана Петрівна; Гуць, Віктор Степанович; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
2004Впровадження програмних комплексів при вивченні дисциплін "Безпека життєдіяльності" та "Цивільна оборона"Слободян, Ольга Петрівна; Пелих, Володимир Максимович; Гуць, Віктор Степанович; Яцюк, Микита Мефодійович; Нещадим, Лариса Петрівна
2006Впровадження інформаційних технологій для вивчення дисципліни "Безпека життєдіяльності"Гуць, Віктор Степанович; Слободян, Ольга Петрівна; Нещадим, Лариса Петрівна
2011Динаміка виробничого травматизму в харчовій промисловості УкраїниГуць, Віктор Степанович; Євтушенко, Ольга Володимирівна
2004Досвід та проблеми переходу на нові технології навчання на кафедрах загальноінженерноого спрямуванняГуць, Віктор Степанович; Литвиненко, Анатолій Михайлович; Бойко, С. А.
2010Дослідження руйнівної дії вибухів у середині промислових об'єктівГуць, Віктор Степанович; Володченкова, Наталія Валеріївна; Фалес, Василь Михайлович
2006Експериментально-аналітичний метод визначення адгезії харчових продуктівГуць, Віктор Степанович; Коваль, Ольга Андріївна
2013Експрес-метод визначення консистенції харчових продуктівКоваль, Ольга Андріївна; Гуць, Віктор Степанович