DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Дочинець, Інга Вікторівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 27
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Cклад бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 115247)Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Павлюченко, Олена Станіславівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Бондар, Наталія Петрівна; Komarnytskyi, Roman; Hubenia, Vyacheslav; Pavliuchenko, Elena; Dochynets, Inga; Bondar, Natalia
2016SMART CONTROL – інновації управління готельним номером через смартфонДочинець, Інга Вікторівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Дубко, Андрій Вікторович; Dochynets, Inga; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dubko, Andrey
2017Безпека харчових продуктів в УкраїніДочинець, Інга Вікторівна; Dochynets, Inga
2019Гостинність, як психологічний аспект обслуговування туристівДочинець, Інга Вікторівна; Dochynets, Inga
2018Готель в сучасному світіДочинець, Інга Вікторівна; Dochynets, Inga
2019Екологічні готелі - підприємства готельної індустріїДочинець, Інга Вікторівна; Dochynets, Inga
2017Загальна характеристика листкового тістаАрпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Дочинець, Інга Вікторівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dochynets, Inga
2018Застосування інформаційних систем управління готелемДочинець, Інга Вікторівна; Dochynets, Inga
2017Збагачення технології виробництва м’ясних напівфабрикатівДочинець, Інга Вікторівна; Dochynets, Inga
2015Зниження калорійності продуктів за рахунок використання мальтодекстринівДочинець, Інга Вікторівна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович; Polevik, Vladimir; Dochynets, Inga; Koretska, Iryna
2017Інноваційне використання нутрієнтів у виробництві листкового тістаДочинець, Інга Вікторівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Dochynets, Inga; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2017Інформаційні системи ресторанного господарства особливості застосуванняДочинець, Інга Вікторівна; Dochynets, Inga
2018Кемпінг в УкраїніДочинець, Інга Вікторівна; Dochynets, Inga
2018Культура харчування та її вплив на здоров’я людиниДочинець, Інга Вікторівна; Dochynets, Inga
2018Лікувально-оздоровчий туризм на УкраїніДочинець, Інга Вікторівна; Dochynets, Inga
2018Мікронутрієнтна нестача. Шляхи збагачення традиційних харчових продуктівДочинець, Інга Вікторівна; Dochynets, Inga
2018Перспективи розвитку курортних готелів в гостинній індустріїДочинець, Інга Вікторівна; Арпуль (Олексейчук), Оксана Владимировна; Dochynets, Inga; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2017Психологічні проблеми харчування у студентівДочинець, Інга Вікторівна; Dochynets, Inga
2017Розробка методу комплексної кількісної оцінки якості бісквітних напівфабрикатівКузьмін, Олег Володимирович; Комарницький, Роман Вікторович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Дочинець, Інга Вікторівна; Kuzmin, Oleg; Komarnytskyi, Roman; Hubenia, Vyacheslav; Dochynets, Inga
2018Розроблення «Гарбузово- обліпиховий смузі» геродієтичного призначенняСильчук, Тетяна Анатоліївна; Дочинець, Інга Вікторівна; Юрченко, Ольга Володимирівна; Silchuk, Tatiana; Dochynets, Inga; Yurchenkо, Olha
Showing results 1 to 20 of 27
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback