Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
русский
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
eNUFTIR
Browsing by Author Дітріх, Ірина Вікторівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 98
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2015
Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозива
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Литвин, Ярослава Сергіївна
2015
Аналіз розвитку сучасного світового ринку морепродуктів
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Марченко, Юлія Ігорівна
2017
Арт-візаж в стравах сучасної кулінарії
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Окольнича, Лілія Олегівна
2018
Безглютеновий кекс спеціального призначення (Патент на корисну модель № 125753)
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Цокало, Владислава Андріївна
2018
Безглютеновий шоколадний кекс спеціального призначення (Патент на корисну модель № 125753)
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Цокало, Владислава Андріївна
2017
Бісквіт нутово-гречаний (Патент на корисну модель № 118392)
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Пенчук, Владислав Миколайович
2022
Виготовлення дитячих рибних котлет підвищеної біологічної цінності для закладів ресторанного господарства
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Штома, Євген Валерійович
2018
Використання капусти броколі в технології функціонального харчування
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Ільчук, Наталія Вікторівна
;
Єфімович, Поліна Євгенівна
2018
Використання капусти кале для збагачення страв з прісноводної риби
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Ільчук, Наталія Вікторівна
;
Єфімович, Поліна Євгенівна
2018
Використання капусти савойської як функціонального інгредієнту у рибних котлетах
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Єфімович, Поліна Євгенівна
;
Ільчук, Наталія Вікторівна
2018
Використання капусти сорту Романеско в технології оздоровчого харчування
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Ільчук, Наталія Вікторівна
2019
Використання квашеної білокачанної капусти у рецептурі рибних котлет
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Сомик, Олена Олександрівна
2021
Використання овочевої сировини у рецептурі рибних страв дитячого меню закладів ресторанного господарства
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Штома, Євген Валерійович
2017
Використання плодів обліпихи для покращення органолептичних властивостей рибних страв
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Кучерява, Ольга Анатоліївна
2019
Використання плодів фізалісу для поліпшення органолептичних властивостей рибних страв
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Іскандарова, Ірина Романівна
2017
Використання порошку ягід асаї в оздоровчому харчуванні
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Радькевич, Світлана Михайлівна
2017
Використання соку плодів Нони в раціоні харчування
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Вовк, Ганна Миколаївна
2020
Використання соціальних мереж як ефективного засобу просування готельного продукту
Сильчук, Тетяна Анатоліївна
;
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна
;
Туз, Тетяна Сергіївна
2022
Використання спельти (TRITICUM SPELTA L.) як функціонального інгредієнта рибних страв
Дітріх, Ірина Вікторівна
2018
Вплив кокосового борошна на якість кондитерських виробів
Дітріх, Ірина Вікторівна
;
Цокало, Владислава Андріївна