Browsing by Author Дітріх, Ірина Вікторівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 98  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Айва японська як інгредієнт плодово-ягідного морозиваДітріх, Ірина Вікторівна; Литвин, Ярослава Сергіївна
2015Аналіз розвитку сучасного світового ринку морепродуктівДітріх, Ірина Вікторівна; Марченко, Юлія Ігорівна
2017Арт-візаж в стравах сучасної кулінаріїДітріх, Ірина Вікторівна; Окольнича, Лілія Олегівна
2018Безглютеновий кекс спеціального призначення (Патент на корисну модель № 125753)Дітріх, Ірина Вікторівна; Цокало, Владислава Андріївна
2018Безглютеновий шоколадний кекс спеціального призначення (Патент на корисну модель № 125753)Дітріх, Ірина Вікторівна; Цокало, Владислава Андріївна
2017Бісквіт нутово-гречаний (Патент на корисну модель № 118392)Дітріх, Ірина Вікторівна; Пенчук, Владислав Миколайович
2022Виготовлення дитячих рибних котлет підвищеної біологічної цінності для закладів ресторанного господарстваДітріх, Ірина Вікторівна; Штома, Євген Валерійович
2018Використання капусти броколі в технології функціонального харчуванняДітріх, Ірина Вікторівна; Ільчук, Наталія Вікторівна; Єфімович, Поліна Євгенівна
2018Використання капусти кале для збагачення страв з прісноводної рибиДітріх, Ірина Вікторівна; Ільчук, Наталія Вікторівна; Єфімович, Поліна Євгенівна
2018Використання капусти савойської як функціонального інгредієнту у рибних котлетахДітріх, Ірина Вікторівна; Єфімович, Поліна Євгенівна; Ільчук, Наталія Вікторівна
2018Використання капусти сорту Романеско в технології оздоровчого харчуванняДітріх, Ірина Вікторівна; Ільчук, Наталія Вікторівна
2019Використання квашеної білокачанної капусти у рецептурі рибних котлетДітріх, Ірина Вікторівна; Сомик, Олена Олександрівна
2021Використання овочевої сировини у рецептурі рибних страв дитячого меню закладів ресторанного господарстваДітріх, Ірина Вікторівна; Штома, Євген Валерійович
2017Використання плодів обліпихи для покращення органолептичних властивостей рибних стравДітріх, Ірина Вікторівна; Кучерява, Ольга Анатоліївна
2019Використання плодів фізалісу для поліпшення органолептичних властивостей рибних стравДітріх, Ірина Вікторівна; Іскандарова, Ірина Романівна
2017Використання порошку ягід асаї в оздоровчому харчуванніДітріх, Ірина Вікторівна; Радькевич, Світлана Михайлівна
2017Використання соку плодів Нони в раціоні харчуванняДітріх, Ірина Вікторівна; Вовк, Ганна Миколаївна
2020Використання соціальних мереж як ефективного засобу просування готельного продуктуСильчук, Тетяна Анатоліївна; Дітріх, Ірина Вікторівна; Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна; Туз, Тетяна Сергіївна
2022Використання спельти (TRITICUM SPELTA L.) як функціонального інгредієнта рибних стравДітріх, Ірина Вікторівна
2018Вплив кокосового борошна на якість кондитерських виробівДітріх, Ірина Вікторівна; Цокало, Владислава Андріївна