DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Зуйко, Віра Ігорівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 32
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2016Development of complex acidulants and analysis of impact on biochemical processes in the doughtZuiko, Vira; Silchuk, Tatiana; Зуйко, Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
2013Flour confectionary products for people suffering from coeliac disease and diabetesSmirnova, Elizabeth; Zuiko, Vira; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor; Смірнова, Єлизавета Сергіївна; Зуйко, Віра Ігорівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2017Investigation of the effect of multicomponent acidulants on the preservation of freshness and aroma of rye-wheat breadSilchuk, Tatiana; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Zuiko, Vira; Зуйко, Віра Ігорівна; Kovbasa, Vladimir; Ковбаса, Володимир Миколайович; Bilyk, Olena; Білик, Олена Анатоліївна
2017Investigation of the efficiency of use of polycomponent acidifiers in the technology of rye-wheat breadSilchuk, Tatiana; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Zuiko, Vira; Зуйко, Віра Ігорівна; Kovbasa, Vladimir; Ковбаса, Володимир Миколайович; Bilyk, Olena; Білик, Олена Анатоліївна
2013Raw material analysis for flour confectionery production of special purpose for people suffering from celiac disease and diabetes mellitusMykhailova, Nelia; Zuiko, Vira; Михайлова, Неля Олексіївна; Зуйко, Віра Ігорівна
2012Strategic planning in a modern market economyZuiko, Vira; Зуйко, Віра Ігорівна
2015The use of plant materials in culinary products out of yeasted doughArpul (Oleksiichuk), Oksana; Zuiko, Vira; Silchuk, Tatiana; Tyshchenko (Usatiuk), Olena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Зуйко, Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
2014Використання нетрадиційної білоквмісної сировини у виробництві хлібаСильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко, Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тополь, Інна Василівна; Silchuk, Tatiana; Zuiko, Vira; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Topol, Inna
2015Застосування підкислювачів при виробництві житньо-пшеничного хлібаСильчук, Тетяна Анатоліївна; Сидоренко, Олена Миколаївна; Зуйко, Віра Ігорівна; Zuiko, Vira; Silchuk, Tatiana; Sydorenko, Olena
2014Інноваційні підходи до створення нових хлібних виробів для закладів ресторанного господарстваЗуйко, Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Zuiko, Vira; Tsirulnikova, Vita; Silchuk, Tatiana
2017Інтенсифікація технологічних процесів виробництва хлібобулочних виробівСильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко, Віра Ігорівна; Дух, К. О.; Сидор, Василь Михайлович; Майорова, Г. І.; Zuiko, Vira; Dukh, K.; Silchuk, Tatiana; Sidor, Vasyl; Mayrova, G.
2018Нові підходи до створення функціональних хлібобулочних виробів для закладів ресторанного господарстваЗуйко, Віра Ігорівна; Zuiko, Vira; Дітріх, Ірина Вікторівна; Ditrikh, Iryna; Удворгелі, Лариса Іванівна; Udvorgeli, Larisa; Кириченко, Тетяна Олегівна; Kirichenko, Tatyana
2015Новітні підходи до виготовлення житньо-пшеничних виробів у закладах ресторанного господарстваЗуйко, Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Zuiko, Vira; Silchuk, Tatiana
2012Оцінка можливості використання пальмової олії в технології продукції ресторанного господарстваЗуйко, Віра Ігорівна; Бондар, Наталія Петрівна; Zuiko, Vira; Bondar, Natalia
2014Порівняльна характеристика поліпшувачів різних торгових марок при виробництві хліба в закладах ресторанного господарстваЗуйко, Віра Ігорівна; Цирульнікова, Віта Валентинівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Silchuk, Tatiana; Zuiko, Vira; Tsirulnikova, Vita
2018Прискорені технології житньо-пшеничних хлібних виробів – напрям розвитку малих підприємствЗуйко, Віра Ігорівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Zuiko, Vira; Silchuk, Tatiana
2013Рисове борошно – перспективна сировина для безглютенових продуктівДоценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Зуйко, Віра Ігорівна; Havrysh, Andrey; Zuiko, Vira; Dotsenko, Viktor
2015Розвиток міні-підприємств, як структурного підрозділу закладів ресторанного господарства та нового типу підприємств харчуванняМакаров, Максим Андрійович; Зуйко, Віра Ігорівна; Іванов, Тарас Васильович; Zuiko, Vira; Ivanov, Taras; Makarov, Maxim
2015Склад житньо-пшеничного хліба (Деклараційний патент на винахід № 109351)Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Зуйко, Віра Ігорівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Тополь, Інна Василівна; Silchuk, Tatiana; Zuiko, Vira; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Topol, Inna
2014Склад житньо-пшеничного хліба зі щавнатом (Патент на корисну модель № 94239)Тополь, Інна Василівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Зуйко, Віра Ігорівна; Topol, Inna; Zuiko, Vira; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Silchuk, Tatiana
Отображение результатов 1 до 20 из 32
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь