DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Камбулова, Юлія Вікторівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 33
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Low-calorie creams based on fresh milk creamZvyagintceva-Semenetc, Julya; Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна; Kambulova, Julya; Камбулова, Юлія Вікторівна; Kobylinska, Olena; Кобилінська, Олена Валеріївна
2016The effect of mono- and disaccharides influence on structural-mechanical properties of gelsDorohovich, Antonella; Kambulova, Julya; Dorohovich, Victoriya; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Камбулова, Юлія Вікторівна
2016The study of the rheological of pectin gels with mono-and disaccharidesDorohovich, Antonella; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Dorohovich, Victoriya; Дорохович, Вікторія Віталіївна; Kambulova, Julya; Камбулова, Юлія Вікторівна
2014Білковий крем (патент на корисну модель № 88870)Камбулова, Юлія Вікторівна; Kambulova, Julya; Соколовська, Ірина Олександрівна; Sokolovska, Iryna; Харкава, Ольга Олександрівна; Kharkava, Olga
2015Білковий крем (патент на корисну модель № 97563)Камбулова, Юлія Вікторівна; Kambulova, Julya; Соколовська, Ірина Олександрівна; Sokolovska, Iryna; Матяс, Дарія Сергіївна; Matias, Dariia; Харкава, Ольга Олександрівна; Kharkava, Olga
2013Вивчення впливу комплексів структуроутворювачів на процес піноутворення яєчного білкаСоколовська, Ірина Олександрівна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Kambulova, Julya; Sokolovska, Iryna
2013Вивчення мікроструктури піни яєчного білка і її зміни під впливом пектину і альгінату натріюСоколовська, Ірина Олександрівна; Sokolovska, Iryna; Камбулова, Юлія Вікторівна; Kambulova, Julya; Тернова, Вікторія Василівна; Ternova, Viktoriia
2014Вивчення можливості створення комплексів пектину і альгінату натрію для стабілізації структури білкового кремуКамбулова, Юлія Вікторівна; Kambulova, Julya; Соколовська, Ірина Олександрівна; Sokolovska, Iryna; Семененко, Олена Василівна; Semenenko, Olena
2003Вивчення процесу випікання бісквітних напівфабрикатів на основі ячмінного борошнаКамбулова, Юлія Вікторівна; Сафонова, Ольга Миколаївна; Полевич, Віталій Вадимович; Kambulova, Julya; Safonova, Olga; Polevych, Vitaly
2000Вивчення реологічних властивостей білків клейковини в присутності хімічних модифікаторівСафонова, Ольга Миколаївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Safonova, Olga; Kambulova, Julya
2010Визначення можливості використання пектиновмісних пюре в технологіях кондитерських оздоблювальних напівфабрикатівКамбулова, Юлія Вікторівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Осипенко, Уляна Сергіївна; Kambulova, Julya; Krapivnitska, Iryna; Obolkina, Vera; Osipenko, Ulyana
2011Використання овочевих пюре для розроблення кондитерських оздоблювальних напівфабрикатівКамбулова, Юлія Вікторівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Kambulova, Julya; Silchuk, Tatiana
2012Вплив пектинів на формування якості бісквітних напівфабрикатів з солодомЗвягінцева-Семенець, Юлія Петрівна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Перегуда, Микола Антонович; Ковбаса, Володимир Миколайович; Zvyagintceva-Semenetc, Julya; Kambulova, Julya; Yemelyanova, Nina; Pereguda, Nikolay; Kovbasa, Vladimir
2000Дослідження водопоглинальної здатності борошняних композиційКамбулова, Юлія Вікторівна; Сафонова, Ольга Миколаївна; Перцевий, Федір Всеволодович; Kambulova, Julya; Safonova, Olga; Pertsevy, Fedir
2016Дослідження процесу набухання полісахаридів для використання в технологіях вершкових кремівЗвягінцева-Семенець, Юлія Петрівна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Соколовська, Ірина Олександрівна; Кобилінська, Олена Валеріївна; Колесник, Марина Анатоліївна; Zvyagintceva-Semenetc, Julya; Kambulova, Julya; Sokolovska, Iryna; Kobylinska, Olena; Kolesnyk, Maryna
2000Кваліметрічна оцінка якості бісквітних напівфабрикатів на основі борошняних композиційСафонова, Ольга Миколаївна; Камбулова, Юлія Вікторівна; Перцевий, Федір Всеволодович; Safonova, Olga; Kambulova, Julya; Pertsevy, Fedir
2017Кріоскопічна температура вершкових кремів пониженої жирностіЗвягінцева-Семенець, Юлія Петрівна; Zvyagintceva-Semenetc, Julya; Колодзинський, Роман Ігорович; Kolodzynsky, Roman; Масліков, Максим Михайлович; Maslikov, Maxim; Кобилінська, Олена Валеріївна; Kobylinska, Olena; Камбулова, Юлія Вікторівна; Kambulova, Julya
2017Мікробіологічний аналіз вершкових кремів пониженої жирностіГрегірчак, Наталія Миколаївна; Gregirchak, Natalia; Українець, Олена Олександрівна; Ukrainets, Olena; Звягінцева-Семенець, Юлія Петрівна; Zvyagintceva-Semenetc, Julya; Кобилінська, Олена Валеріївна; Kobylinska, Olena; Камбулова, Юлія Вікторівна; Kambulova, Julya
2019Наукове обґрунтування технологій кондитерських виро-бів пониженого цукровмісту і енергетичної цінності з пінною і драглеподібною структуроюКамбулова, Юлія Вікторівна; Kambulova, Julya
2000Одержання і шляхи використання борошна з зернових сумішейБогомолов, Олексій Васильович; Камбулова, Юлія Вікторівна; Сафонова, Ольга Миколаївна; Bogomolov, Alexey; Kambulova, Julya; Safonova, Olga
Showing results 1 to 20 of 33
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback