Browsing by Author Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 39  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Вивчення можливих змін біохімічних показників при заморожуванні плодово-ягідної сировиниСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2015Вивчення низькотемпературних впливів на біохімічні показники дикорослих ягідСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2018Визначення критеріїв придатності плодово-ягідних культур до заморожуванняКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2018Використання принципів харчової комбінаторики для створення заморожених плодово-ягідних сумішейСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2017Використання речовин антимікробної дії в якості кріопротекторів для обробки ягідКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2014Вплив низьких температур на основні біокомпоненти дикорослої ожиниКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2014Вплив способу заморожування на біохімічні характеристики ягід дикорослої смородиниСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2018Дегустаційна оцінка та втрати клітинного соку заморожених плодів вишень при тривалому зберіганні і дефростаціїКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2017Динаміка зміни вмісту вітаміну С при заморожуванні ягід з кріопротекторамиКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2016Дослідження антиоксидантних властивостей антоціанів як необхідних компонентів харчових продуктів в екстремальних умовах життєдіяльностіСтеценко, Наталія Олександрівна; Сімахіна, Галина Олександрівна; Гойко, Ірина Юріївна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2019Дослідження фазового переходу вода - лід при заморожуванні ягід ожиниКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна
2017Ефективність використання кріопротекторів при заморожуванні дикорослих і культивованих ягідСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2019Заморожені плодово-ягідні напівфабрикати: якість, ефективність, безпека: монографіяУкраїнець, Анатолій Іванович; Сімахіна, Галина Олександрівна; Науменко, Наталія Валентинівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2020Збереження якості плодів і ягід в післязбиральний періодКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2019Математична модель прогнозування вмісту аскорбінової кислоти в заморожених ягодахКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Мисюра, Тарас Григорович; Сімахіна, Галина Олександрівна
2019Нові підходи до характеристики й оцінювання основних органолептичних показників свіжих і заморожених плодів і ягідСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Науменко, Роман Юрійович
2013Обґрунтування вибору дикорослих ягід для отримання свіжозаморожених напівфабрикатівСімахіна, Галина Олександрівна; Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2020Огляд ринку свіжих та заморожених ягід в Україні у 2019 р.Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2019Оптимальні умови заморожування для отримання високоякісних напівфабрикатів з плодів та ягід з щільною покривною тканиноюКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
2019Оптимальні умови заморожування ягід з ніжною текстурою для отримання напівфабрикатів високої якостіКамінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна; Сімахіна, Галина Олександрівна