DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Кирпіченкова, Оксана Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 33
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Використання пектиновмісних овочевих пюре для покращення якості пряників та здобного печиваКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Kyrpichenkova, Oksana
2016Використання рослинної білкововмісної сировини для покращення якості щербетуКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Матиящук, Олена Володимирівна; Божко, Олександр Сергійович; Bojko, Oleksandr; Kyrpichenkova, Oksana; Matyiashchuk, Olena
2013Вплив технологічних факторів на зміну структури пряниківОболкіна, Віра Іллівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Фоменко, Веніамін Васильович; Obolkina, Vera; Fomenko, Venіamіn; Kyrpichenkova, Oksana
2013Дослідження впливу овочевого пюре на якість заварних пряниківКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Бадяка, Олена Анисимівна; Kyrpichenkova, Oksana; Obolkina, Vera; Badyaka, Olena
2017Запіканка з сиру кисломолочного (Деклараційний патент на корисну модель № 120628)Ніколайчук, Аліна Олександрівна; Nikolaichuk, Alina; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Kyrpichenkova, Oksana; Кузьмін, Олег Володимирович; Kuzmin, Oleg
2019Інноваційний погляд на виробництво пряниківОболкіна, Віра Іллівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Obolkina, Vera; Kyrpichenkova, Oksana; Krapivnitska, Iryna; Oleksiyenko, Nataliya
2016Нова технологія комбінованого здобного печива з поліпшеними споживчими властивостями із застосуванням морквяного пюреОболкіна, Віра Іллівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Букшина, Людмила Семенівна; Obolkina, Vera; Kyrpichenkova, Oksana; Bukshyna, Lyudmila
2015Оцінка ефективності технологій пряників з використанням пектиновмісних овочевих пюреКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Kyrpichenkova, Oksana; Obolkina, Vera
2016Оцінка ефективності технології пряників з використанням петиновмісних овочевих пюреОболкіна, Віра Іллівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Kyrpichenkova, Oksana; Obolkina, Vera
2011Пектин з морквяного пюре – як позначається його вміст на якості сирцевих пряниківКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Kyrpichenkova, Oksana; Obolkina, Vera; Krapivnitska, Iryna
2018Розробка печива функціонального призначення з використанням шроту насіння конопліГоля, Андрій Вікторович; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Golya, Andrey; Kyrpichenkova, Oksana
2016Розробка технології кексів підвищеної харчової цінностіКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Лаговський, Всеволод Володимирович; Kyrpichenkova, Oksana; Lagovskiy, Vsevolod
2016Розробка технології кондитерського виробу підвищеної біологічної цінностіКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Божко, Олександр Сергійович; Kyrpichenkova, Oksana; Bojko, Oleksandr
2016Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживними властивостямиКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Kyrpichenkova, Oksana; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera
2016Розроблення технології здобного печива з поліпшеними споживчими властивостямиКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Kyrpichenkova, Oksana; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera
2019Розширення асортименту виробів функціонального призначення в закладах ресторанного господарстваКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Дочинець, Інга Вікторівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна; Kyrpichenkova, Oksana; Dochynets, Inga; Stakhurska, Lilia
2015Розширення асортименту здобного печива за рахунок використання морквяного гідролізованого пюреКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Kyrpichenkova, Oksana; Obolkina, Vera
2016Розширення асортименту здобного печива за рахунок використання морквяного гідролізованого пюреКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Kyrpichenkova, Oksana; Obolkina, Vera
2019Розширення асортименту страв оздоровчого призначення в закладах ресторанного господарстваКирпіченкова, Оксана Миколаївна; Дочинець, Інга Вікторівна; Kyrpichenkova, Oksana; Dochynets, Inga
2019Розширення асортименту страв оздоровчого призначення в закладах ресторанного господарстваГейнак, Олена Ігорівна; Кирпіченкова, Оксана Миколаївна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Дочинець, Інга Вікторівна; Heinak, Elena; Kyrpichenkova, Oksana; Silchuk, Tatiana; Dochynets, Inga
Showing results 1 to 20 of 33
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback