DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 64
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2017Cпосіб виробництва кексу функціонального призначення (Патент на винахід № 114376)Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Шкабура, Софія Сергіївна; Shkabura, Sofia; Тельна, Ганна Миколаївна; Telna, Anna
2016Cпосіб виробництва масляного бісквітного напівфабрикату (Патент на винахід № 113114 UA)Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2015Effectiveness of fortification of food fibresKobets (Zadorozhnia), Elena; Smirnova, Elizabeth; Dotsenko, Viktor; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Смірнова, Єлизавета Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2016Use of dietary fibre concentrates in semi-finished biscuits technologyKobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Dovgun, Irina; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Довгун, Ірина Миколаївна
2016Vegetable oils as a source of functional ingredientsКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2015Wheat fibre impact on flour confectionery products qualityKobets (Zadorozhnia), Elena; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Dovgun, Irina; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Довгун, Ірина Миколаївна
2015Актуальність використання харчових волокон в технології функціональних продуктівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2015Альтернативні джерела збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнамиКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Олійник, Сергій Валентинович; Oleinik, Sergey
2015Антропологічний матеріалізм Людвіга ФейєрбахаКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Кітов, Микола Григорович; Kitov, Nicholay
2018Батат, як перспективна сировина для виробництва самбуківКовтун, Аліна Володимирівна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kovtun, Alina; Kobets (Zadorozhnia), Elena
2015Важливість харчових волокон у технології кондитерських виробівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Михайленко, Владлена Сергіївна; Mihaylenko, Vladlen
2016Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Теличкун, Володимир Іванович; Доценко, Віктор Федорович; Десик, Микола Григорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Dotsenko, Viktor; Desyk, Mykola; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Telychkun, Volodymyr
2015Використання харчових волокон у борошняних кондитерських виробахКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2017Вівсяне печиво збагачене білковмісною сировиною рослинного походженняКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Олійник, Сергій Володимирович; Oliynyk, Sergey
2013Вплив каротиновмісної сировини на клейковин ний комплекс пісочного тістаКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2014Вплив каротиновмісної сировини на термін зберігання пісочного печиваКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2016Вплив клітковини пшеничної на показники якості масляного бісквітного напівфабрикатуКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor
2014Вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печивіКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2016Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості кексівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Доценко, Віктор Федорович; Dotsenko, Viktor; Шкабура, Софія Сергіївна; Shkabura, Sofia
2014Гарбузове насіння, як джерело мікро- та макроелементівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Ковтун, Аліна Володимирівна; Kobets (Zadorozhnia), Elena; Kovtun, Alina
Отображение результатов 1 до 20 из 64
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь