Browsing by Author Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 60  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Актуальність використання харчових волокон в технології функціональних продуктівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2015Альтернативні джерела збагачення борошняних кондитерських виробів харчовими волокнамиОлійник, Сергій Валентинович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2015Антропологічний матеріалізм Людвіга ФейєрбахаКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Кітов, Микола Григорович
2018Батат, як перспективна сировина для виробництва самбуківКовтун, Аліна Володимирівна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна
2015Важливість харчових волокон у технології кондитерських виробівМихайленко, Владлена Миколаївна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2016Використання вакуумного охолодження у технології бісквітних напівфабрикатівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Десик, Микола Григорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович; Теличкун, Володимир Іванович
2015Використання харчових волокон у борошняних кондитерських виробахКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2013Вплив каротиновмісної сировини на клейковинний комплекс пісочного тістаКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович
2014Вплив каротиновмісної сировини на термін зберігання пісочного печиваКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2016Вплив клітковини пшеничної на показники якості масляного бісквітного напівфабрикатуТельна, Ганна Миколаївна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2014Вплив технологічних факторів та терміну зберігання на ступінь збереження β-каротину в пісочному печивіКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович
2016Вплив харчових волокон на структурно-механічні властивості кексівШкабура, Софія Сергіївна; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2017Вівсяне печиво збагачене білковмісною сировиною рослинного походженняОлійник, Сергій Володимирович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2014Гарбузове насіння, як джерело мікро- та макроелементівКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Ковтун, Аліна Володимирівна
2017Дефіцит есенціальних інгредієнтів у харчуванні людиниКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2017Досвід використання білоквмісної сировини у технології вівсяного печиваОлійник, Сергій Володимирович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2016Досвід використання рослинних олій з нетрадиційної сировини і харчовій промисловостіОлійник, Сергій Володимирович; Кобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Доценко, Віктор Федорович
2016Дослідження вмісту поживних і біологічно-активних речовин в клітковиніКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Чернуха, Наталія Петрівна; Андрусик, Марія Андріївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2014Дослідження впливу каротиновмісної сировини на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печиваКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Корецька, Ірина Львівна
2014Дослідження впливу каротиновмісної сировини на фізико-хімічні та структурно-механічні властивості пісочного тіста та печиваКобець (Задорожня), Олена Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Корецька, Ірина Львівна