DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Коваль, Ольга Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 39
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Ems (electric muscle stimulation) тренування як складова в формуваннi здорового способу життяБеценко, Олена Анатоліївна; Коваль, Ольга Володимирівна; Абрамова, Асьят Георгіївна; Betsenko, Olena; Koval, Olga V.; Abramova, Asiat
2013Energy security processes sprouting maltKoval, Olga V.; Коваль, Ольга Володимирівна; Piddubny, Vladimir; Піддубний, Володимир Антонович
2017Technological properties of the powder made from jerusalem artichoke obtained by the method of drying with mixed heat supplyКоваль, Ольга Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Мельник, Оксана Петрівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Koval, Olga V.; Niemirich, Oleksandra; Melnyk, Oksana; Petrusha, Oksana; Havrysh, Andrey
2018Use of modern technical developments in the design of hotel facilitiesKoval, Olga V.; Abramova, Asiat; Коваль, Ольга Володимирівна; Абрамова, Асьят Георгіївна
2018Аналіз розвитку готельного бізнесу України в сучасних умовахКоваль, Ольга Володимирівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Koval, Olga V.; Pushka, Olga; Arpul (Oleksiichuk), Oksana
2018Аспекти впровадження системи безпеки НАССР в закладах ресторанного господарстваКоваль, Ольга Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна; Koval, Olga V.; Stakhurska, Lilia
2016Взаємозв’язки між геометричними параметрами апаратів, термодинамікою середовища та мікробіологічними процесами в технологіях бродіння пиваКоваль, Ольга Володимирівна; Koval, Olga V.
2017Взаємозв’язок геометрії бродильних апаратів з температурною стабілізацією зароджуваних середовищКоваль, Ольга Володимирівна; Бойко, Олексій Олегович; Піддубний, Володимир Антонович; Piddubny, Vladimir; Koval, Olga V.; Boyko, Olexiy
2015Визначення геометричних параметрів бродильних апаратівКоваль, Ольга Володимирівна; Леус, Руслан Миколайович; Максименко, Ірина Фаддеївна; Maksymenko, Irina; Koval, Olga V.; Leus, Ruslan
2017Визначення окремих показників безпеки рослинної сировини, що використовується у виробництві кулінарної продукції в закладах ресторанного господарстваКоваль, Ольга Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна; Koval, Olga V.; Stakhurska, Lilia
2016Використання кавітаційних апаратів для інтенсифікації процесу біологічного очищення стічних водКоваль, Ольга Володимирівна; Матиящук, Олена Володимирівна; Koval, Olga V.; Matyiashchuk, Olena
2017Використання соєвого борошна в якості білко-вого збагачувача напів-фабрикату «Профітролі»Коваль, Ольга Володимирівна; Стахурська, Лілія Вацлавівна; Коваленко, Валерія Олександрівна; Koval, Olga V.; Stakhurska, Lilia; Kovalenko, Valeria
2012Вплив параметрів тістоприготування на властивості тіста та якість макаронних виробів з підвищеним вмістом харчових волоконКарпик, Галина Вікторівна; Лущевська, Н. О.; Коваль, Ольга Володимирівна; Гордійчук, Я. О.; Юрчак, Віра Гаврилівна; Karpyk, Galina; Luschevska, N.; Koval, Olga V.; Hordiychuk, Y.; Yurchak, Vera
2014Геометрія технологічних апаратів і температурна стабілізація середовищКоваль, Ольга Володимирівна; Бойко, Олексій Олегович; Бут, Сергій Анатолійович; Koval, Olga V.; Boyko, Olexiy; But, Sergey
2015Гідродинамічні характеристики газорідинних середовищКоваль, Ольга Володимирівна; Піддубний, Володимир Антонович; Koval, Olga V.; Piddubny, Vladimir
2016Динаміка зброджування середовищ в хлібопекарській галузіКоваль, Ольга Володимирівна; Koval, Olga V.
2016Динаміка утворення масивів диспергованої газової фази середовищ бродильних виробництвКоваль, Ольга Володимирівна; Матиящук, Олена Володимирівна; Koval, Olga V.; Matyiashchuk, Olena
2015Енергетичні імпульси в середовищах бродильних апаратівКоваль, Ольга Володимирівна; Чагайда, Андрей Олегович; Koval, Olga V.; Chagayda, Andriy
2014Енергозбереження в процесах фасування газованих напоївКоваль, Ольга Володимирівна; Піддубний, Володимир Антонович; Piddubny, Vladimir; Koval, Olga V.
2014Енергозбереження в технологіях виробництва шампанськогоКоваль, Ольга Володимирівна; Костюк, Володимир Степанович; Юхно, Михайло Іванович; Yuhno, Mikhail; Kostyuk, Vladimir; Koval, Olga V.
Showing results 1 to 20 of 39
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback