Browsing by Author Ковальова, Світлана Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 30  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Вареники - традиційна страва української кухніМазур, Лариса Михайлівна; Ковальова, Світлана Олександрівна
2019Визначення вмісту естерів цукрози жирних кислот у харчових продуктахКовальова, Світлана Олександрівна; Пашкевич, Максим Олегович
2019Визначення вмісту полісорбату 40 у харчових продуктахКовальова, Світлана Олександрівна; Волков, А. О.
2014Використання аскорбінової кислоти у хлібопекарському виробництвіКовальова, Світлана Олександрівна
2017Використання ближньої ІЧ-спектроскопії для визначення трифосфата натрію у м’ясному фаршіГуцало, Інна Володимирівна; Ковальова, Світлана Олександрівна; Мельниченко, Георгій
2018Дослідження жирнокислотного складу олії плодів обліпихи крушиновидної методами ЯМР 1Н спектроскопії та газорідинної хроматографіїКовальова, Світлана Олександрівна; Мазур, Лариса Михайлівна; Мірошников, Олег Миколайович; Дудка, Олена Миколаївна; Коробка, Юлія Володимирівна
2018Дослідження модельної реакції N-метил-4-бензилкарбамідопіридиній йодиду з фенілізоціанатомМазур, Лариса Михайлівна; Ковальова, Світлана Олександрівна
2018Дослідження олії плодів обліпихи методами ЯМР 1Н спектроскопії та газорідинної хроматографіїДудка, Олена Миколаївна; Коробка, Юлія Володимирівна; Ковальова, Світлана Олександрівна
2015Дослідження упаковки, фізикохімічних та мікробіологічних показників фруктових йогуртівПопова, Інна Вадимівна; Миколів, Соломія Ігорівна; Ковальова, Світлана Олександрівна
2020Дослідження хімічних перетворень у кукурудзяній олії під час термічної обробкиКовальова, Світлана Олександрівна; Петровська, Валерія Володимирівна
2019Дослідження хімічних перетворень у соняшниковій олії під час термічної обробкиКовальова, Світлана Олександрівна; Чебаненко (Омельченко), Христина Володимирівна; Гуцало, Інна Володимирівна; Коробка, Юлія Володимирівна
2017Екобезпечний сталий розвиток трансформаційного суспільстваПопова, Інна Вадимівна; Мазур, Лариса Михайлівна; Ковальова, Світлана Олександрівна
2018Застосування методу ЯМР 1H спектроскопії для визначення вмісту олеїнової кислоти у зразках соняшникової оліїКовальова, Світлана Олександрівна; Мазур, Лариса Михайлівна; Гуцало, Інна Володимирівна; Коломієць, Вікторія
2015Застосування методів біотестування для оцінки якості природних водКовальова, Світлана Олександрівна; Майборода, Олена Іванівна; Лазебник, Владислав Вікторович
2017Культура здорового харчування від наших пращурів і дотеперМайборода, Олена Іванівна; Ковальова, Світлана Олександрівна; Гончарук, Аліна
2019Методи оцінки якості цукрогліцеридівКоробка, Юлія Володимирівна; Подобій, Олена Валеріївна; Ковальова, Світлана Олександрівна
2016Місце експериментальної лабораторної роботи в процесі вивчення органічної хімії студентами технологічних спеціальностей ВНЗМазур, Лариса Михайлівна; Попова, Інна Вадимівна; Ковальова, Світлана Олександрівна
2020Одержання ефірів сахарози жирних кислот (Е473) з рослинної оліїПашкевич, Максим Олегович; Ковальова, Світлана Олександрівна
2017Одержання карбонових кислот тієнопіримідинового ряду гідролізом відповідних естерівЯрош, Марина Борисівна; Ковальова, Світлана Олександрівна
2015Особливості модульної технології освіти технічних вищих навчальних закладахСімурова, Наталія Вячеславівна; Ковальова, Світлана Олександрівна; Мазур, Лариса Михайлівна; Майборода, Олена Іванівна