Browsing by Author Кохан, Богдан Анатолійович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Виготовлення варених ковбасок з використанням гемового залізаКапітула, Єлізавета Анатоліївна; Кохан, Богдан Анатолійович; Дьяченко, Євгенія Олегівна; Пасічний, Василь Миколайович
2018Використання ферментних препаратів в технології «Sous-vide» для м’яса птиціРамік, Оксана Сергіївна; Гармаш, Дмитро Вікторович; Кохан, Богдан Анатолійович
2018Вплив застосування технології Sous Vide на різні види м’яса птиціПасічний, Василь Миколайович; Гармаш, Дмитро Вікторович; Рамік, Оксана Сергіївна; Кохан, Богдан Анатолійович
2019Вплив протеази мікробіологічного походження на функціонально-технологічні характеристики м'ясної сировини при термічній обробціПасічний, Василь Миколайович; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Кохан, Богдан Анатолійович
2018Технології каротиновмісних білково-жирових емульсій для напівфабрикатів м’ясомістких кулінарнихГередчук, Аліна Михайлівна; Пасічний, Василь Миколайович; Кохан, Богдан Анатолійович
2019Удосконалення технології «Sous Vide» для продуктів з м’яса птиціКохан, Богдан Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Гармаш, Дмитро Вікторович; Жукова, Марина Анатоліївна