DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Кохан, Олена Олександрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Використання гідролізованого морквяного пюре в технології помадних цукерокВайсеро, Ольга Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Vaysero, Olga; Kokhan, Olena O.; Krapivnitska, Iryna
2017Використання продуктів переробки плодів жимолості при створенні нового асортименту цукерок з помадно-кремовими корпусамиВайсеро, Ольга Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Vaysero, Olga; Kokhan, Olena
2017Дослідження вмісту біологічно-активних сполук у пюре з плодів жимолостіВайсеро, Ольга Олександрівна; Кохан, Олена Олександрівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Vaysero, Olga; Kokhan, Olena; Krapivnitska, Iryna
2018Дослідження впливу фруктози і глюкози на технологічні операції виробництва неглазурованих помадних цукерокКохан, Олена Олександрівна; Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Ткаченко, Сергій Володимирович; Kokhan, Olena; Onofriichuk, Oksana; Tkachenko, Sergey
2018Дослідження впливу фруктози і лактози на технологічні операції виробництва цукерок кристалічної структуриКохан, Олена Олександрівна; Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Хомічак, Любомир Михайлович; Kokhan, Olena; Onofriichuk, Oksana; Homichak, Lubomir
2018Журавлина – перспективна ягідна сировина для виробництва неглазурованих помадних цукерокОнофрійчук, Оксана Сергіївна; Биконь, Олена Анатоліївна; Кохан, Олена Олександрівна; Onofriichuk, Oksana; Bykon, Olena; Kokhan, Olena
2018Інновації у виробництві харчових продуктівКохан, Олена Олександрівна; Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Kokhan, Olena; Onofriichuk, Oksana
2017Лактозно-фруктозна помадна маса (Патент на корисну модель № 120723)Кохан, Олена Олександрівна; Kokhan, Olena O.; Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Onofriichuk, Oksana
2018Перспектива застосування інноваційного цукру - тагатози при виробництві помадних цукерокЄрмакова, Сніжана Сергіївна; Моренець, Аліна Олександрівна; Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Кохан, Олена Олександрівна; Yermakova, Snizhana; Morenets, Alina; Onofriichuk, Oksana; Kokhan, Olena
2017Помадна масса на основі морквяного пюре (Патент на корисну модель № 118073)Кохан, Олена Олександрівна; Вайсеро, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Володько, Наталія Ігорівна; Kokhan, Olena; Vaysero, Ol'ha; Obolkina, Vera; Volodko, Nataliia
2016Спосіб виробництва цукерок з підвищеним вмістом білкових інгредієнтів (Патент на корисну модель № 112667)Кохан, Олена Олександрівна; Kokhan, Olena O.; Кочерга, Яна Вікторівна; Kotcherga, Yana; Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Onofriichuk, Oksana
2017Цукрова мастика (Патент на корисну модель № 120755)Кохан, Олена Олександрівна; Kokhan, Olena O.; Саліх, Назар Саліхович; Salykh, Nazar
Showing results 1 to 12 of 12

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback