DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Кохан (Гавва), Олена Олександрівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 69
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2013Choice of optimum structure automatic packing machine for plastic food productsGavva, Oleksandr M.; Tokarchuk, Sergey; Kokhan (Gavva), Elena; Гавва, Олександр Миколайович; Токарчук, Сергій Володимирович; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна
2013Choice of optimum structure of a packing machine for viscous productsGavva, Oleksandr M.; Tokarchuk, Sergey; Kokhan (Gavva), Elena; Гавва, Олександр Миколайович; Токарчук, Сергій Володимирович; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна
2014Optimization of transportation of bulk solids food products in the linear weight feeder of packing machineDerenivska, Anastasia; Kokhan (Gavva), Elena; Kryvoplyas-Volodina, Lyudmila; Gavva, Oleksandr M.; Деренівська, Анастасія Василівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна; Гавва, Олександр Миколайович
2013Smart-упаковка для харчових продуктівГавва, Олександр Миколайович; Токарчук, Сергій Володимирович; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Gavva, Oleksandr M.; Tokarchuk, Sergey; Kokhan (Gavva), Elena
2014Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури та подовження терміну зберігання неглазурованих цукерок на основі цукрової помадиКохан (Гавва), Олена Олександрівна; Вайсера, Ольга Олександрівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Kokhan (Gavva), Elena; Vaysero, Olga; Obolkina, Vera
2014Використання гідроколоїдів для створення оригінальної структури цукеркових масКаліновська, Тетяна Віталіївна; Вайсера, Ольга Олександрівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Замовна, Богдана; Kalinovska, Tatyana; Vaysero, Olga; Kokhan (Gavva), Elena; Zamovna, Bogdana
2005Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництвіДорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Кияниця, Світлана Геннадіївна; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Kokhan (Gavva), Elena; Kyianytsia, Svetlana
2009Використання глюкозно-фруктозних сиропів при виробництві неглазурованих помадних цукерокЛавров, Олександр Михайлович; Сімакіна, Валентина Сергіївна; Корнелюк, Ольга Олександрівна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Lavrov, Alexander; Simakina, Valentina; Kornelyuk, Olga; Kokhan (Gavva), Elena; Dorohovich, Antonella
2005Використання харчових волокон у виробництві кондитерських виробівДорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Своєволіна, Галина Василівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Dorohovich, Antonella; Kokhan (Gavva), Elena; Svoyevolina, Galina; Obolkina, Vera
2009Використання ягідного порошку в технології відливних помадкових цукерокКохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kokhan (Gavva), Elena; Dorohovich, Antonella
2003Вплив пакувальних матеріалів на подовження терміну зберігання помадних неглазурованих цукерокКохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Kokhan (Gavva), Elena; Dorohovich, Antonella
2004Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерокДорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Dorohovich, Antonella; Kokhan (Gavva), Elena
2000Вплив соєвого збагачувача на пластично-в’язкі характеристики пшеничного тістаДробот, Л. Г.; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Яценко, Н. П.; Ковалевська, Єлизавета Іванівна; Drobot, L.; Kokhan (Gavva), Elena; Yatsenko, N.; Kovalevska, Elizaveta
2006Вплив фруктози на тривалість зберігання кристалічного ірисуДорохович, Антонелла Миколаївна; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Прилуцька, Ліна Петрівна; Dorohovich, Antonella; Kokhan (Gavva), Elena; Prylutska, Lina
2008Вплив фруктози та пакувальних матеріалів на термін зберігання кристалічного ірисуКохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Kokhan (Gavva), Elena; Dorohovich, Antonella; Petryshyn, Natalia
2002Встановлення раціонального дозування фруктози при виробництві помадних цукерок з метою запобігання процесу черствінняДорохович, Антонелла Миколаївна; Фоменко, Веніамін Васильович; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дробот, Л. Г.; Dorohovich, Antonella; Kokhan (Gavva), Elena; Drobot, L.; Fomenko, Venіamіn
2004Глазурувальне покриття (Деклараційний патент на винахід № 70642)Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Бистров, Павел Олександрович; Горбань, Ольга Іванівна; Kokhan (Gavva), Elena; Dorohovich, Antonella; Obolkina, Vera; Bystrov, Pavel; Gorban, Olga
2017Глюкозно-фруктозна помадна маса (Патент на корисну модель № 120722)Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Kokhan (Gavva), Elena; Онофрійчук, Оксана Сергіївна; Onofriichuk, Oksana
2012Дозувальні пристрої пакувальних машин (як правильно вибрати дозатор)Гавва, Олександр Миколайович; Gavva, Oleksandr M.; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Kokhan (Gavva), Elena
2006Досвід впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратівКовбаса, Володимир Миколайович; Кохан (Гавва), Олена Олександрівна; Kovbasa, Vladimir; Kokhan (Gavva), Elena
Отображение результатов 1 до 20 из 69
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь