DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Красуля, Олена Олександрівна

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 57
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2016Evaluation of the biochemical activity of lactose-fermenting yeast Kluyveromyces lactis for whey and apple pectin mixture fermentationChepel, Natalia; Чепель, Наталія Василівна; Grek, Olena; Грек, Олена Вікторівна; Krasulya, Olena; Красуля, Олена Олександрівна
2014Fatty acid composition of dairy fat products of vegetable originGrek, Olena; Krasulya, Olena; Savchenko, Alexander; Petrina, Alla; Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Савченко, Олександр Аркадійович; Петрина, Алла Богданівна
2014Forecasting of qualitative indicators of albumin-vegetable mixtures during storageIvanov, Sergey; Grek, Olena; Onopriichuk, Olena; Krasulya, Olena; Іванов, Сергій Віталійович; Грек, Олена Вікторівна; Онопрійчук, Олена Олександрівна; Красуля, Олена Олександрівна
2013Identification of by-products of fermentation of whey and malt wortsChepel, Natalia; Grek, Olena; Krasulya, Olena; Чепель, Наталія Василівна; Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна
2013Influence of lactose fermentative yeast on fermented serum and malt drink parametersChepel, Natalia; Grek, Olena; Krasulya, Olena; Чепель, Наталія Василівна; Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна
2013Modern technologies of dairy protein productsGrek, Olena; Savchenko, Alexander; Krasulya, Olena; Tymchuk, Alla; Грек, Олена Вікторівна; Савченко, Олександр Аркадійович; Красуля, Олена Олександрівна; Тимчук, Алла Вікторівна
2016Study of lactose–fermenting yeasts kluyveromyces lactis for whey and apple pectin mixture fermentationGrek, Olena; Chepel, Natalia; Krasulya, Olena; Грек, Олена Вікторівна; Чепель, Наталія Василівна; Красуля, Олена Олександрівна
2016The influence of berry puree on microbiological indicators of cheese product during the storageGrek, Olena; Ivashchenko, Catherine; Pshenychna, Tetyana O.; Pakhomova, Yuliia; Krasulya, Olena; Красуля, Олена Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна; Пахомова, Юлія Андріївна; Пшенична, Тетяна Олександрівна; Іващенко, Катерина Юріївна
2010Аналіз мікроструктури рослинно-жирових композиційGrek, Olena; Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Krasulya, Olena
2013Бродильна активність лактозозброджувальних дріжджів у сироватко-солодовому сусліГрек, Олена Вікторівна; Grek, Olena; Красуля, Олена Олександрівна; Krasulya, Olena; Тігунова, О. О.; Tigunova, E.
2014Визначення стану вологи методом ІЧ-спектроскопії в білково-рослинних сумішахІванов, Сергій Віталійович; Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Ivanov, Sergey; Grek, Olena; Krasulya, Olena
2013Визначення форм зв′язаної вологи в сироваткових напоях з харчовими волокнамиГрек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Grek, Olena; Krasulya, Olena
2011Вплив комплексних антиоксидантів на термін зберігання молочних продуктівКрасуля, Олена Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна; Krasulya, Olena; Grek, Olena
2016Вплив концентрату білка – регулятора в’язкісних характеристик на консистенцію кисломолочного напоюГрек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Пшенична, Тетяна Володимирівна; Grek, Olena; Krasulya, Olena; Pshenychna, Tetyana
2014Вплив ультразвукового диспергування рослинних інгредієнтів на в’язкість сумішей на основі сироваткиГрек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Grek, Olena; Krasulya, Olena
2013Дослідження впливу лактозозброджувальних дріжджів на показники ферментованого сироватко-солодовою напоюЧепель, Наталія Василівна; Грек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Chepel, Natalia; Grek, Olena; Krasulya, Olena
2014Дослідження процесу ферментації сироватко-солодових сумішейСтахурський, О. О.; Красуля, Олена Олександрівна; Stakhurskiy, A.; Krasulya, Olena
2013Дослідження технологічних параметрів гідролізу лактози молочної сироватки з харчовими волокнамиКрасуля, Олена Олександрівна; Грек, Олена Вікторівна; Krasulya, Olena; Grek, Olena
2014Дослідження ферментації сироватко-рослинної суміші підвищеної в’язкостіГрек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Grek, Olena; Krasulya, Olena
2012Застосування білкового концентрату в технології cироваткових напоївГрек, Олена Вікторівна; Красуля, Олена Олександрівна; Змієвський, Юрій Григорович; Grek, Olena; Zmievskiy, Yuriy; Krasulya, Olena
Отображение результатов 1 до 20 из 57
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь