DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Краєвська, Світлана Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 24
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Comparingbetween the amino acid composition of flax seeds before and after germinationKraevska, Svitlana; Stetsenko, Natalia; Korol, Oksana; Краєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Король, Оксана
2018Substantiation of expediency of gluten-free foodstuffs production in UkraineСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна; Stetsenko, Natalia; Kraevska, Svitlana
2013The use of flax seeds in healthy products technologiesStetsenko, Natalia; Kraevska, Svitlana; Стеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна
2017Аналіз біохімічного складу сировини при створенні батончиків для людей з глютеновою ентеропатієюКраєвська, Світлана Петрівна; Kraevska, Svitlana; Стеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia
2015Аналіз жирнокислотного складу насіння льону при створенні продукції ресторанного господарства функціонального призначенняКраєвська, Світлана Петрівна; Kraevska, Svitlana; Стеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia
2013Аналіз хімічного складу насіння гарбуза, кунжуту та льону як перспективних джерел для виробництва біологічно активних добавок до їжіКраєвська, Світлана Петрівна; Kraevska, Svitlana; Стеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia
2014Вивчення взаємодії насіння льону з різними рідинамиСтеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia; Краєвська, Світлана Петрівна; Землінська, Марія Дмитрівна; Kraevska, Svitlana; Zemlynska, Maria
2015Вивчення жирокислотного складу та процесів окиснення ліпідів нових сортів насіння льонуКраєвська, Світлана Петрівна; Kraevska, Svitlana; Стеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia
2015Вплив процесу пророщування насіння льону на його біохімічний складСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна; Stetsenko, Natalia; Kraevska, Svitlana
2018Дієтичні добавки з насіння льону як основа для створення безглютенових харчових продуктівКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Kraevska, Svitlana; Stetsenko, Natalia
2014Дослідження біохімічного складу та показників якості насіння льону різних сортівСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна; Stetsenko, Natalia; Kraevska, Svitlana
2016Дослідження оптимальних умов отримання біоактивованого насіння льонуКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Kraevska, Svitlana; Stetsenko, Natalia
2017Зміни жирнокислотного складу насіння льону при зберіганні і пророщуванніКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Kraevska, Svitlana; Stetsenko, Natalia
2013Насіння льону – перспективний функціональний інгредієнт для створення оздоровчих продуктівСтеценко, Наталія Олександрівна; Stetsenko, Natalia; Краєвська, Світлана Петрівна; Kraevska, Svitlana
2017Обґрунтування вибору сировини для створення харчових продуктів, призначених для застосування у безглютеновій дієтіКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Kraevska, Svitlana; Stetsenko, Natalia
2018Обґрунтування доцільності виробництва безглютенових харчових продуктів в УкраїніСтеценко, Наталія Олександрівна; Краєвська, Світлана Петрівна; Stetsenko, Natalia; Kraevska, Svitlana
2017Основні підходи до створення батончиків спеціалізованого призначенняКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Kraevska, Svitlana; Stetsenko, Natalia
2018Оцінювання якості білка насіння льону методом DIAASКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Kraevska, Svitlana; Stetsenko, Natalia; Bandurenko, Galina
2019Передумови для створення безглютенових продуктів харчування в УкраїніКраєвська, Світлана Петрівна; Стеценко, Наталія Олександрівна; Kraevska, Svitlana; Stetsenko, Natalia
2013Перспективи використання насіння льону в технологіях продукції ресторанного господарстваКраєвська, Світлана Петрівна; Вінк, Аліна В‘ячеславівна; Kraevska, Svitlana; Vink, Alina
Showing results 1 to 20 of 24
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback