Browsing by Author Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 121  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014The study of properties of a raw meat product during salting by brinesShevchenko (Kishenko), Iryna; Donets, Oleksandr V.; Kryzhova (Vengliyk), Julia; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Донець, Олександр В.; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2018Активність води як показник якості і безпечності м’ясних продуктівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2013Багатофункціональні комплексні суміші в складі розсолів для запечених шинокКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Горобець, Юлія Сергіївна
2013Варена ковбаса "Вікторія" (Патент № 103399)Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Березовська, Ірина Захарівна; Філоненко, Михайло Ігорович; Бомко, Ірина Василівна
2012Варена ковбаса „Особлива” (Патент на винахід № 99574)Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Філоненко, Михайло Ігорович; Бомко, Ірина Василівна
2012Варена ковбаса „Студентська” (Патент на винахід № 99575)Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Філоненко, Михайло Ігорович; Безух, В. В.
2007Вдосконалення асортименту та технології спеціальних продуктів для профілактичного харчування дітейКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Пешук, Людмила Василівна; Топчій, Оксана Анатоліївна; Карпенко, Петро Олександрович
2012Вивчення впливу термічної обробки на вміст мікроелементів у м’ясних продуктахКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2013Визначення властивостей фаршевих систем для м’ясних напівфабрикатівПовх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2016Використання білково-жирової емульсії в технології шинок в оболонціКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна
2008Використання морських водоростей у котлетах на основі м'ясної та рибної сировиниКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Проява, Катерина Миколаївна
2007Використання нетрадиційної сировини в комбінованих м'ясних напівфабрикатахТопчій, Оксана Анатоліївна; Пешук, Людмила Василівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2012Використання пшеничних висівок у виробництві напівфабрикатівКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2014Використання розторопші плямистої для створення напівфабрикатів фаршированих з м’яса птиціКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Пархоменко, Олена Олегівна
2014Використання розторопші плямистої для створення продуктів гепатопротекторного спрямуванняКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Повх, Тетяна Михайлівна; Палій, Інна Василівна
2014Використання розторопші плямистої для створення продуктів оздоровчо-профілактичного призначенняПархоменко, Олена Олегівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2015Використання трансглютамінази у виробництві шинкових виробівШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Філоненко, Михайло Ігорович; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Shevchenko (Kishenko), Iryna; Filonenko, Mikhail; Kryzhova (Vengliyk), Julia
2013Використання функціонально-комплексних сумішей у технології шинок запеченихКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Kryzhova (Vengliyk), Julia; Povkh, Tatiana; Narizhna, Polina
2013Виховання й самовиховання майбутніх фахівців як сучасні пріоритети професійної освітиГузій, Н. В.; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Huziy, N.; Kryzhova (Vengliyk), Julia
2014Властивості харчових волокон та доцільність їх використання в рецептурах харчових продуктівКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Повх, Тетяна Михайлівна; Наріжна, Поліна Вікторівна; Kryzhova (Vengliyk), Julia; Povkh, Tatiana; Narizhna, Polina