DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Кузьмик, Ульяна Геннадіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 75
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Determination of carbohydrate composition of aromatic raw materialsYushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2017Determining of expidience use of dry basil leaves in the technology of sour milk pasteКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Яценко, Ольга Володимирівна; Yatsenko, Olga; Михалевич, Артур Петрович; Mikhalevich, Artur; Кушіль, Анна Ігорівна; Kushil, Anna; Панченко, Олександра Павлівна; Panchenko, Alexandra; Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Skyibida, Valeriya
2018Development of mathematic model of spiced sour-milk pastas qualityGuts, Viktor; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Гуць, Віктор Степанович; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2016Development of natural spices compositions for fermented milk productsYushchenko (Gonchar), Natalia; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Mykoliv, Ivan; Миколів, Іван Михайлович; Kuzmyk, Ulyana; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2018Investigation of functional-technological properties of soya proteinКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Яценко, Ольга Владимировна; Yatsenko, Olga; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana
2015Structure stabilization of fermented-milk pastesPasichny, Vasiliy; Пасічний, Василь Миколайович; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Mykoliv, Ivan; Миколів, Іван Михайлович; Kuzmyk, Ulyana; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2015Study of antimicrobial characteristics of spices compositionKuzmyk, Ulyana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Teterina, Svitlana; Khlystun, Irina; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Хлистун, Ірина Сергіївна
2019Surface morphology of soybean, pea, whey protein isolates, and their dried gelsPolumbryk, Maksim; Shestel, Olena; Yatsenko, Olga; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Полумбрик, Максим Олегович; Шестель, Олена Геннадіївна; Яценко, Ольга Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2017Thermogravimetric analysis of indicators of the paste based on sour cremКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Маринін, Андрій Іванович; Marynin, Andriy; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Лазаренко, Максим Михайлович; Lazarenko, Maxim
2013Аминокислотный состав закусочной творожной пасты с корнем сельдереяЮщенко (Гончар), Наталья Михайловна; Кузьмик, Ульяна Геннадиевна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana
2016Вивчення антиоксидантних властивостей натуральних прянощівКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Лєбєдєва, Анна Олександрівна; Lebedeva, Anna
2016Вивчення антиоксидантної здатності натуральних прянощ івКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Гончарова, Яна Володимирівна; Goncharova, Yana
2016Вивчення впливу температури на ступінь вилучення фенольних сполук з сухого листя базилікуКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Федонюк, Марія Анатоліївна; Kuzmyk, Ulyana; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Fedonyuk, Maria
2016Вивчення забарвлюваних речовин в прянощахКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Миколів, Іван Михайлович; Mykoliv, Ivan
2012Визначення антиоксидантної активності композицій прянощівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2017Визначення вмісту біологічно активних речовин в розроблених композиціях прянощівКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Миколів, Іван Михайлович; Mykoliv, Ivan
2017Визначення вмісту біологічно активних речовин композицій прянощів для кисломолочних пастКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Миколів, Іван Михайлович; Mykoliv, Ivan; Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy
2017Визначення технологічних параметрів отримання екстракту сумаху для подальшого використання у технології кисломолочних пастКузьмик, Ульяна Геннадіївна; Kuzmyk, Ulyana; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Грабова, Тетяна Леонідівна; Grabova, Tetiana
2013Використання кореню куркуми у технології сметанних виробівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Білоцерківець, О. М.; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Bilotserkivets, О.
2015Використання натуральної пряно-ароматичної сировини для запобігання мікробіологічного псування кисломолочних продуктівЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна; Тетеріна, Світлана Миколаївна; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Kuzmyk, Ulyana; Teterina, Svitlana
Showing results 1 to 20 of 75
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback