DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 115
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013New multifunctional dietary supplements based on raw carrotBessarab, Alexander; Levkivska (Muzika), Tetiana; Bandurenko, Galina; Бессараб, Олександр Семенович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна
2016Technology production of dried vitaminized vegetablesBandurenko, Galina; Bessarab, Alexander; Malezhik, Ivan; Levkivska (Muzika), Tetiana; Бандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Малежик, Іван Федорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2014The changes of carotene in the process of obtaining food additives on the basis of carrotsBessarab, Alexander; Levkivska (Muzika), Tetiana; Bandurenko, Galina; Бессараб, Олександр Семенович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бандуренко, Галина Михайлівна
2016The study of features of control of technological process for receiving the apple snacksBandurenko, Galina; Malezhik, Ivan; Levkivska (Muzika), Tetiana; Dubkovetskyy, Igor; Strelchenko, L.; Бандуренко, Галина Михайлівна; Малежик, Іван Федорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Стрельченко, Л. В.
2016The use of convective-thermoradiactive method of energy supply in the apple snack technologyMalezhik, Ivan; Малежик, Іван Федорович; Dubkovetskyy, Igor; Дубковецький, Ігор Володимирович; Strelchenko, Ljudmila; Стрельченко, Людмила Василівна; Burlaka, Tatiana; Буpлака, Тетяна Василівна; Levkivska (Muzika), Tetiana; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
2016The use of convective–thermoradiative method of energy supply in the apple snack technologyBandurenko, Galina; Malezhik, Ivan; Levkivska (Muzika), Tetiana; Dubkovetskyy, Igor; Strelchenko, L.; Бандуренко, Галина Михайлівна; Малежик, Іван Федорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Стрельченко, Л. В.
2011Аналіз процесу сушіння морквяних вичавок в полі НВЧ із застосуванням інтегрованої системи MathcadЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Мисюра, Тарас Григорович; Попова, Наталія Вікторівна; Popova, Nataliia; Levkivska (Muzika), Tetiana; Mysiura, Taras
2019Аналіз стану рибопереробної галузі в УкраїніЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Levkivska (Muzika), Tetiana; Ярошова, Вікторія Михайлівна; Yaroshova, Victoria; Кацевич, Роман Володимирович; Katsewicz, Roman
2014Вибір оптимальних режимів бланшування моркви при отриманні натурального морквяного сокуБессараб, Олександр Семенович; Мисюра, Тарас Григорович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Levkivska (Muzika), Tetiana; Bessarab, Alexander; Mysiura, Taras; Bandurenko, Galina
2018Використання волоських горіхів у технологіях консервованих продуктівЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Levkivska (Muzika), Tetiana
2010Використання каротиновмісних порошків при виробництві борошняних кондитерських виробівХоменко, С. О.; Корецька, Ірина Львівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Homenko, S.; Koretska, Iryna; Bandurenko, Galina; Levkivska (Muzika), Tetiana
2015Використання нових видів напівфабрикатів у виробництві закусочних та обідніх стравКарпік, Лариса; Бандуренко, Галина Михайлівна; Писарєв, Максим Григорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Karpik, Larissa; Bandurenko, Galina; Pysarev, Maxim; Levkivska (Muzika), Tetiana
2014Використання природної харчової добавки «Каротинка» в технологіях овочевої ікриТесленко, Анастасія Михайлівна; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Teslenko, Anastasia; Bandurenko, Galina; Levkivska (Muzika), Tetiana
2017Використання пряних коренеплодів імбиру в технології фруктових снеківБандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Бондаренко, Ксенія Іванівна; Bandurenko, Galina; Levkivska (Muzika), Tetiana; Bondarenko, Ksenia
2014Використання пшеничних зародків у технологіях каротиновмісних десертівМиронець, Наталія Володимирівна; Тесленко, Анастасія Михайлівна; Ващенко, Олексій; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Myronets, Natalia; Teslenko, Anastasia; Vashchenko, Aleksey; Bandurenko, Galina; Levkivska (Muzika), Tetiana
2016Використання харчових добавок на основі моркви у харчовій промисловостіБандуренко, Галина Михайлівна; Бессараб, Олександр Семенович; Малежик, Іван Федорович; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Bandurenko, Galina; Bessarab, Alexander; Malezhik, Ivan; Levkivska (Muzika), Tetiana
2019Використання чорниці при виробництві функціональних продуктівЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Торопець, Ілля Олександрович; Манченко, Валентина Миколаївна; Levkivska (Muzika), Tetiana; Toropets, Ilya; Manchenko, Valentinа
2017Виробництво сухих багатофункціональних наповнювачів із каротиновмісної сировиниБандуренко, Галина Михайлівна; Корецька, Ірина Львівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Bandurenko, Galina; Koretska, Iryna; Levkivska (Muzika), Tetiana
2018Виробництво сухих наповнювачів на основі імбируЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Levkivska (Muzika), Tetiana; Ярошова, Вікторія Михайлівна; Yaroshova, Victoria
2011Вплив основних технологічних параметрів при тепловому сушінні та зберіганні каротиновмісних морквяних збагачувачів на якість продуктуБезусов, Анатолій Тимофійович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна; Bezusov, Anatoly; Bandurenko, Galina; Levkivska (Muzika), Tetiana
Showing results 1 to 20 of 115
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback