DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Лявинець, Георгій Михайлович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 20 из 22
 дальше >
Дата випускНазваАвторы(ы)
2015Finely dispersed spicy-aromatic and carotene containing raw materials as surfactants for oil in water emulsionLiavynets, Heorhii; Ishchenko, Tatiana; Havrysh, Andrey; Niemirich, Oleksandra; Arsenieva, Larisa; Dovgun, Irina; Лявинець, Георгій Михайлович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Довгун, Ірина Миколаївна
2013Using phyto- and carotene containing raw material sinemulsion –type sauces technologyKokhan, Olena; Liavynets, Heorhii; Niemirich, Oleksandra; Havrysh, Andrey; Arsenieva, Larisa; Кохан, Олена Миколаївна; Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2017Булочка з базиліком для гамбургерів (Деклараційний патент на корисну модель № 121553)Кравцов, Олександр Олександрович; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Бондар, Наталія Петрівна; Kravtsov, Alexander; Sharan, Larisa; Hubenia, Vyacheslav; Liavynets, Heorhii; Bondar, Natalia
2014Використання пряноароматичної та каротиновмісної сировини в технологіях емульсійних продуктівІвахно, Ольга Олександрівна; Лявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ivahno, Olga; Liavynets, Heorhii; Havrysh, Andrey; Ishchenko, Tatiana
2012Використання сушеної пряно-ароматичної сировини при виробництві фіто-олійного напівфабрикатуЛявинець, Георгій Михайлович; Гавриш, Андрій Володимирович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Liavynets, Heorhii; Havrysh, Andrey; Arsenieva, Larisa
2013Використання фіто- та каротинвмісної сировини в технології соусів емульсійного типуЛявинець, Георгій Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Liavynets, Heorhii; Niemirich, Oleksandra; Arsenieva, Larisa; Havrysh, Andrey
2017Вплив дієтичних добавок на структуроутворення солодких стравСазоновa, Дарія Юріївна; Sazonova, Darius; Люлька, Олександр Миколайович; Lulka, Alexander; Лявинець, Георгій Михайлович; Liavynets, Heorhii
2014Дослідження стійкості до окислення фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату під час зберіганняІвахно, Ольга Олександрівна; Лявинець, Георгій Михайлович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Ivahno, Olga; Liavynets, Heorhii; Arsenieva, Larisa
2011Ефективність використання різних носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призаченняГубеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Hubenia, Vyacheslav; Liavynets, Heorhii; Arsenieva, Larisa
2016Особливості залучення іноземних джерел фінансування розвитку об’єктів готельно-ресторанного господарства в УкраїніАрич, Михайло Іванович; Лявинець, Георгій Михайлович; Arych, Mikhail; Liavynets, Heorhii
2011Порівняльна оцінка органічних та неорганічних носіїв заліза для розроблення хлібобулочних виробів антианемічного призначенняГубеня, Вячеслав Олександрович; Лявинець, Георгій Михайлович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Liavynets, Heorhii; Hubenia, Vyacheslav; Arsenieva, Larisa
2012Порівняльна характеристика та ефективність застосування носіїв заліза для створення хлібобулочних виробів антианемічного призначенняАнтонюк, Марія Миколаївна; Лявинець, Георгій Михайлович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Бондар, Наталія Петрівна; Hubenia, Vyacheslav; Antoniuk, Maria; Liavynets, Heorhii; Arsenieva, Larisa; Bondar, Natalia
2013Пряно-ароматична та каротиновмісна сировина в технології соусів емульсійного типуЛявинець, Георгій Михайлович; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Liavynets, Heorhii; Havrysh, Andrey; Arsenieva, Larisa
2017Розроблення технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінностіЛявинець, Георгій Михайлович; Liavynets, Heorhii
2014Склад соусу «Бесто» (Патент на корисну модель № 94869)Лявинець, Георгій Михайлович; Івахно, Ольга Олександрівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Ivahno, Olga; Liavynets, Heorhii; Ishchenko, Tatiana; Arsenieva, Larisa; Havrysh, Andrey
2011Склад фруктової начинки для хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 66017)Арсеньєва, Лариса Юріївна; Лявинець, Георгій Михайлович; Губеня, Вячеслав Олександрович; Hubenia, Vyacheslav; Arsenieva, Larisa; Liavynets, Heorhii
2014Соуси емульсійного типу на основі фіто-олійних напівфабрикатівПараскун, Тетяна; Лявинець, Георгій Михайлович; Горзей, Олена Володимирівна; Paraskun, Tetyana; Horzei, Olena; Liavynets, Heorhii
2014Соуси емульсійного типу на основі фітоолійного каротиновмісного напівфабрикатуІвахно, Ольга Олександрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Лявинець, Георгій Михайлович; Havrysh, Andrey; Ivahno, Olga; Liavynets, Heorhii; Arsenieva, Larisa
2013Спосіб виробництва фітоолійного напівфабрикату (Патент на винахід № 103412)Арсеньєва, Лариса Юріївна; Лявинець, Георгій Михайлович; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey; Arsenieva, Larisa; Liavynets, Heorhii
2012Спосіб виробництва фіто-олійного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 73847)Арсеньєва, Лариса Юріївна; Лявинець, Георгій Михайлович; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Liavynets, Heorhii; Arsenieva, Larisa; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
Отображение результатов 1 до 20 из 22
 дальше >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь