DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Макаров, Максим Андрійович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Приготування курячого філе за технологією SousVideСлободян, Ольга Петрівна; Макаров, Максим Андрійович; Slobodyan, Olga; Makarov, Maxim
2016Приготування курячого філе шприцьованого імбірним сокомСлободян, Ольга Петрівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Матиящук, Олена Володимирівна; Макаров, Максим Андрійович; Slobodyan, Olga; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Matyiashchuk, Olena; Makarov, Maxim
2015Розвиток міні-підприємств, як структурного підрозділу закладів ресторанного господарства та нового типу підприємств харчуванняМакаров, Максим Андрійович; Зуйко, Віра Ігорівна; Іванов, Тарас Васильович; Zuiko, Vira; Ivanov, Taras; Makarov, Maxim
2016Спосіб виробництва курячого філе за технологією "SOUS VIDE"(патент на корисну модель № 110314)Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Слободян, Ольга Петрівна; Макаров, Максим Андрійович; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Slobodyan, Olga; Makarov, Maxim
2016Спосіб виробництва м'яса яловичини за технологією "SOUS VIDE" (патент на корисну модель № 108921)Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Слободян, Ольга Петрівна; Макаров, Максим Андрійович; Arpul (Oleksiichuk), Oksana; Slobodyan, Olga; Makarov, Maxim
Showing results 1 to 5 of 5

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback