Browsing by Author Махинько, Валерій Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 107  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2003Антиаліментарні складові насіння бобових культур та продуктів їх переробки у складі хлібаАрсеньєва, Лариса Юріївна; Хіврич, Борис Іванович; Махинько, Валерій Миколайович; Борисенко, Олена Вікторівна; Бондар, Наталія Петрівна
2008Апаратурне оформлення процесів замочування ячменю у виробництві солодуПіддубний, Володимир Антонович; Шевченко, Олександр Юхимович; Махинько, Валерій Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна
2001Вдосконалення технології пшеничного хліба, збагаченого соєвими продуктамиАрсеньєва, Лариса Юріївна; Махинько, Валерій Миколайович
2016Вибір рослинних добавок для високобілкових хлібобулочних виробівБережна, Оксана Павлівна; Махинько, Валерій Миколайович
2018Вивчення та оптимізація процесу пресування сухарних брикетівЗемлинська, Марія Дмитрівна; Рибалко, Сергій Олександрович; Махинько, Валерій Миколайович
2004Визначення вмісту антипоживних речовин продуктів переробки насіння бобових у складі хлібаБорисенко, Олена Вікторівна; Махинько, Валерій Миколайович; Бондар, Наталія Петрівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2011Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченніМахинько, Валерій Миколайович; Даньшіна, Л. О.; Махинько, Людмила Василівна; Бабіч, Оксана Вікторівна
2003Використання математичних методів планування експерименту при розробленні комплексного поліпшувача якості хлібаМахинько, Валерій Миколайович; Арсеньєва, Лариса Юріївна
2015Використання принципів радіантного мислення для інтенсифікації навчальної діяльності студентаМахинько, Валерій Миколайович; Ковбаса, Володимир Миколайович
2003Використання продуктів переробки сої для підвищення біологічної та харчової цінності хлібаАрсеньєва, Лариса Юріївна; Борисенко, Олена Вікторівна; Махинько, Валерій Миколайович; Бондар, Наталія Петрівна
2015Використання рисового білкового ізоляту для збагачення хлібобулочних виробівМахинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Власюк, Володимир Миколайович; Землінська, Марія Дмитрівна
2016Використання ізоляту соєвого білка для підвищення харчової цінності хлібних виробів зниженої вологості (хлібних паличок)Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Скотар, Оксана Сергіївна
2018Високобілковий сухарний брикет (патент на корисну модель № 127329)Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Землинська, Марія Дмитрівна
2017Високобілковий хліб для військовослужбовцівМахинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Прищепчук, Марина Олександрівна
2018Високобілковий хліб для споживачів з підвищеними білковими потребамиМахинько, Валерій Миколайович; Лістратенко, Анна Олександрівна; Писарець, Ольга Петрівна
2018Високобілковий хліб підвищеної засвоюваностіМахинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Бережна, Оксана Павлівна
2017Високобілковий хлібний виріб (патент на корисну модель № 115243)Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Скотар, Оксана Сергіївна; Землінська, Марія Дмитрівна
2018Високобілковий хлібний виріб зниженої вологості (патент на корисну модель № 128201)Дробот, Віра Іванівна; Махинько, Валерій Миколайович; Сажина, Альбіна Валеріївна
2016Високобілковий хлібобулочний виріб (Патент на корисну модель № 106058)Махинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна; Власюк, Володимир Миколайович; Землінська, Марія Дмитрівна
2014Високобілкові добавки в хлібопеченніМахинько, Валерій Миколайович; Черниш, Людмила Миколаївна