Browsing by Author Мацук, Юлія Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Амінокислотний склад та біологічна цінність м’ясних напівфабрикатів з використанням рослинної сировини та білково-жирових емульсійШведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Мацук, Юлія Анатоліївна
2018Обґрунтування технології снеків з використанням м’ясного сушеного напівфабрикатуМацук, Юлія Анатоліївна; Марченко, Ілля Михайлович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович
2016Спосіб виробництва м’ясних січених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 111506)Мацук, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Тущенко, Леся Олексіївна
2017Спосіб виробництва м’ясо-рибних січених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 117781)Мацук, Юлія Анатоліївна; Пасічний, Василь Миколайович; Супрун, Едуард Михайлович