Browsing by Author Мацько, Любов Михайлівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва органічного морозиваПоліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна
2012Вивчення впливу вакуумного оброблення на вміст розчинного пектину у яблучному пюреПоліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Соколенко, Анатолій Іванович; Бойко, Олексій Олегович
2013Визначення поверхневого натягу сумішей для виробництва морозиваПоліщук, Галина Євгеніївна; Сербова, Марія Іванівна; Мартич, Віталій Володимирович; Мацько, Любов Михайлівна
2013Вплив активної кислотності на ефективну в’язкість термічно обробленого яблучного пюреПоліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Гончарук, Олена Владиславівна; Калініна, Галина Петрівна
2013Вплив гомогенізації та вакуумування на структуруючі властивості яблучного пюре у складі морозиваМацько, Любов Михайлівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гончарук, Олена Владиславівна
2013Дослідження бактеріальної забрудненості молочних сумішей, молочного та плодово-ягідного морозиваПоліщук, Галина Євгеніївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Мацько, Любов Михайлівна; Мартич, Віталій Володимирович
2013Дослідження впливу теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюреПоліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Гончарук, Олена Владиславівна
2013Особливості піноутворення та емульгування у сумішах морозива з підвищеним вмістом водиПоліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Мартич, Віталій Володимирович
2012Пюре з яблук як технологічно функціональний інгредієнт для виробництва морозива яблучного та щербетуМацько, Любов Михайлівна
2010Розширення сировинної бази для виробництва морозива різних групПоліщук, Галина Євгеніївна; Рибак, Ольга Миколаївна; Гулак, Олена Володимирівна; Згурський, Андрій Володимирович; Мацько, Любов Михайлівна
2013Спосіб виробництва морозива на молочній основі з яблучним пюре (Патент України на корисну модель № 84735)Мацько, Любов Михайлівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2013Спосіб виробництва морозива плодово-ягідного (Патент на винахід 101108)Іванов, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
2012Спосіб виробництва морозива плодово-ягідного (Патент на корисну модель № 70060)Іванов, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна
2014Спосіб виробництва морозива яблучно-пшеничного (Патент на винахід № 106639)Поліщук, Галина Євгеніївна; Соколенко, Анатолій Іванович; Мартич, Віталій Володимирович; Мацько, Любов Михайлівна
2013Спосіб виробництва морозива яблучно-пшеничного (Патент на корисну модель № 78014)Поліщук, Галина Євгеніївна; Соколенко, Анатолій Іванович; Мартич, Віталій Володимирович; Мацько, Любов Михайлівна
2012Стан пектинових речовин у яблучному пюре як стабілізаторі структури морозива за різних способів обробленняПоліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Калініна, Галина Петрівна
2011Удосокналення технології морозива «Прохолода»Поліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Гулак, Олена Володимирівна
2011Яблучне пюре як стабілізатор у морозивіМацько, Любов Михайлівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна