Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Активація функціонально-технологічних властивостей вуглеводвмісної сировини для виробництва органічного морозива | Поліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна |
2012 | Вивчення впливу вакуумного оброблення на вміст розчинного пектину у яблучному пюре | Поліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Соколенко, Анатолій Іванович; Бойко, Олексій Олегович |
2013 | Визначення поверхневого натягу сумішей для виробництва морозива | Поліщук, Галина Євгеніївна; Сербова, Марія Іванівна; Мартич, Віталій Володимирович; Мацько, Любов Михайлівна |
2013 | Вплив активної кислотності на ефективну в’язкість термічно обробленого яблучного пюре | Поліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Гончарук, Олена Владиславівна; Калініна, Галина Петрівна |
2013 | Вплив гомогенізації та вакуумування на структуруючі властивості яблучного пюре у складі морозива | Мацько, Любов Михайлівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Гончарук, Олена Владиславівна |
2013 | Дослідження бактеріальної забрудненості молочних сумішей, молочного та плодово-ягідного морозива | Поліщук, Галина Євгеніївна; Антонюк, Марія Миколаївна; Мацько, Любов Михайлівна; Мартич, Віталій Володимирович |
2013 | Дослідження впливу теплового оброблення на структуруючу здатність яблучного пюре | Поліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Гончарук, Олена Владиславівна |
2013 | Особливості піноутворення та емульгування у сумішах морозива з підвищеним вмістом води | Поліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Мартич, Віталій Володимирович |
2012 | Пюре з яблук як технологічно функціональний інгредієнт для виробництва морозива яблучного та щербету | Мацько, Любов Михайлівна |
2010 | Розширення сировинної бази для виробництва морозива різних груп | Поліщук, Галина Євгеніївна; Рибак, Ольга Миколаївна; Гулак, Олена Володимирівна; Згурський, Андрій Володимирович; Мацько, Любов Михайлівна |
2013 | Спосіб виробництва морозива на молочній основі з яблучним пюре (Патент України на корисну модель № 84735) | Мацько, Любов Михайлівна; Поліщук, Галина Євгеніївна |
2013 | Спосіб виробництва морозива плодово-ягідного (Патент на винахід 101108) | Іванов, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна |
2012 | Спосіб виробництва морозива плодово-ягідного (Патент на корисну модель № 70060) | Іванов, Сергій Віталійович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна |
2014 | Спосіб виробництва морозива яблучно-пшеничного (Патент на винахід № 106639) | Поліщук, Галина Євгеніївна; Соколенко, Анатолій Іванович; Мартич, Віталій Володимирович; Мацько, Любов Михайлівна |
2013 | Спосіб виробництва морозива яблучно-пшеничного (Патент на корисну модель № 78014) | Поліщук, Галина Євгеніївна; Соколенко, Анатолій Іванович; Мартич, Віталій Володимирович; Мацько, Любов Михайлівна |
2012 | Стан пектинових речовин у яблучному пюре як стабілізаторі структури морозива за різних способів оброблення | Поліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Калініна, Галина Петрівна |
2011 | Удосокналення технології морозива «Прохолода» | Поліщук, Галина Євгеніївна; Мацько, Любов Михайлівна; Гулак, Олена Володимирівна |
2011 | Яблучне пюре як стабілізатор у морозиві | Мацько, Любов Михайлівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Крапивницька, Ірина Олексіївна |