DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Мирошник, Юлія Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 32
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Diversification of additional services at congress hotelsMyroshnyk, Yuliya; Ishchenko, Tatiana; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Іщенко, Тетяна Іванівна
2019Use of ultrasound power in the food industryMyroshnyk, Yuliya; Dotsenko, Viktor; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович
2013Using wild plant material in pastriesMyroshnyk, Yuliya; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor; Okopna, Yana; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Окопна, Яна Володимирівна
2013Wild Plant Raw Materials Use in Pastry TechnologyMyroshnyk, Yuliya; Smirnova, Elizabeth; Смірнова, Єлизавета Сергіївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна
2019Батлер, як Luxury послуга в сучасних готеляхМирошник, Юлія Анатоліївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Ishchenko, Tatiana; Dotsenko, Viktor
2014Використання порошків горобини, обліпихи та калини в технології бісквітного напівфабрикатуМедвідь, Ірина Миколаївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Medvid, Irina; Myroshnyk, Yuliya; Shydlovska, Olena
2014Використання порошків калини, горобини та обліпихи в технології бісквітного напівфабрикатуМирошник, Юлія Анатоліївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2019Використання ультразвуку в харчовій промисловостіМирошник, Юлія Анатоліївна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Dotsenko, Viktor
2015Вплив поверхнево-активних речовин на реологічні показники бісквітного тістаМирошник, Юлія Анатоліївна; Грузда, Світлана; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Gruzda, Svitlana; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2012Горобинове борошно в технології борошняних кондитерських виробівМирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2019Диверсифікація послуг в готелях ділового призначенняКомзюк, Вікторія Миколаївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Бондар, Наталія Петрівна; Komziuk, Viktoria; Myroshnyk, Yuliya; Bondar, Natalia
2012Дослідження можливості використання бурих водоростей при виготовленні молочних коктейлівШаран, Лариса Олександрівна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Бондар, Наталія Петрівна; Sharan, Larisa; Myroshnyk, Yuliya; Bondar, Natalia
2011Дослідження можливості використання горобинового борошна в технології булочних виробівМирошник, Юлія Анатоліївна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2015Дослідження органолептичних показників якості бісквітних напівфабрикатів збагачених плодовими порошкамиМедвідь, Ірина Миколаївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Medvid, Irina; Myroshnyk, Yuliya; Shydlovska, Olena
2014Збагачення борошняних кондитерських виробів плодово-ягідними порошкамиМирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2014Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату (Деклараційний патент на корисну модель № 94939)Мирошник, Юлія Анатоліївна; Медвідь, Ірина Миколаївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Medvid, Irina; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2013Композиція для виготовлення бісквітного напівфабрикату (Патент на корисну модель № 83989)Мирошник, Юлія Анатоліївна; Косаківська, Ганна Сергіївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Myroshnyk, Yuliya; Kosakivska, Anna; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2011Композиція для виготовлення здобних виробів (Патент на корисну модель № 63880)Мирошник, Юлія Анатоліївна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2013Масляний напівфабрикат для борошняних кондитерських виробівМирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2013Обгрунтування використання порошків з дикорослої рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробівМирошник, Юлія Анатоліївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Myroshnyk, Yuliya; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
Showing results 1 to 20 of 32
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback