DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Михайлик, Вячеслав Аврамович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 6 of 6
Issue DateTitleAuthor(s)
2016The use of glass transition temperature in forecasting of whey powder storage stability, obtained with the use of electro-spark treatmentKochubei-Lytvynenko, Oksana; Mikhailik, Vyacheslav; Ukrainets, Anatoliy; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Українець, Анатолій Іванович; Михайлик, Вячеслав Аврамович
2012Вплив режимів термомеханічного оброблення на стан води в рослинній сировині та молочно-рослинних сумішахПоліщук, Галина Євгеніївна; Згурський, Андрій Володимирович; Михайлик, Вячеслав Аврамович; Парняков, Олексій Сергійович; Polischuk, Galina; Zgurskiy, Andrey; Mikhailik, Vyacheslav; Parnyakov, Alexey
2000Действие неэлектролита на структуру воды в сахарном раствореМихайлик, Вячеслав Аврамович; Подобий, Елена Валерьевна; Мирошников, Олег Николаевич; Бобровник, Леонид Демьянович; Podobiy, Olena; Miroshnikov, Oleg; Bobrovnik, Leonid; Mikhailik, Vyacheslav
2014Дослідження взаємодії кверцетину з похідними рослинних полісахаридів крохмалю та пектинуДанілевич, Олександра В.; Грабовська, Олена Вячеславівна; Михайлик, Вячеслав Аврамович; Парняков, Олексій Сергійович; Danilevich, Olexandra; Grabovska, Olena; Mikhailik, Vyacheslav; Parnyakov, Alexey
2006Дослідження впливу трет-бутанолу на стан води в розчинах цукрозиПодобій, Олена Валеріївна; Мірошников, Олег Миколайович; Михайлик, Вячеслав Аврамович; Podobiy, Olena; Miroshnikov, Oleg; Mikhailik, Vyacheslav
2011Дослідження стану води в крохмальних суспензіях та клейстерахГрабовська, Олена Вячеславівна; Парняков, Олексій Сергійович; Михайлик, Вячеслав Аврамович; Grabovska, Olena; Parnyakov, Alexey; Mikhailik, Vyacheslav
Showing results 1 to 6 of 6

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback