Browsing by Author Михонік, Лариса Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 65  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Борошно зеленої гречки як поживне середовище для заквасок спонтанного бродіння.Гетьман, Інна Анатоліївна; Кухаренко, Іванна Олександрівна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2019Борошно круп’яних культур як перспективна нетрадиційна сировина в хлібопеченніГетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Науменко, Оксана Василівна
2012Білково-вівсяний хліб (Патент на корисну модель №76220)Кривенда, Ірина Олександрівна; Семенова, Анастасія Борисівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна
2015Білково-гречаний хлібСеменова, Анастасія Борисівна; Дробот, Віра Іванівна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2014Білково-гречаний хліб (Патент на винахід № 104226)Гордієнко, Тетяна Вадимівна; Семенова, Анастасія Борисівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна
2012Білково-гречаний хліб (Патент на корисну модель №75423)Гордієнко, Тетяна Вадимівна; Семенова, Анастасія Борисівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна
2012Білково-пшеничний хліб з гречаним борошномГордієнко, Тетяна Вадимівна; Семенова, Анастасія Борисівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна
2016Вивчення можливості використання гречаних пластівців в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошнаЛаслов, Ніколетта Йосипівна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2014Вивчення можливості використання платівців зернових культур у виробництві хліба з борошна спельтиКордонський, Ілля; Лагур, Інга; Михонік, Лариса Анатоліївна
2016Вивчення технологічних властивостей пшеничного тіста з додаванням пластівців круп’яних культурПетрусь, Альона Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2012Використання вівсяних та ячмінних пластівців в умовах домашнього хлібопеченняСеменова, Анастасія Борисівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна
2019Використання вівсяної закваски спонтанного бродіння в технології пшенично–житнього хлібаГетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2020Використання гречаної закваски спонтанного бродіння в технології хлібаГетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна
2017Використання заквасок спонтанного бродіння з борошна круп'яних культур в технології хлібаГетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Писарець, Ольга Петрівна
2020Використання заквасок спонтанного бродіння з борошна круп’яних культур в технології пшеничного хлібаГетьман, Інна Анатоліївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Науменко, Оксана Василівна; Кухаренко, Іванна Олександрівна
2013Використання зернових пластівців у технології оздоровчих продуктівДробот, Віра Іванівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Тесля, Ольга Дмитрівна; Семенова, Анастасія Борисівна
2014Використання макухи ріпаку в технології хліба з суцільнозмеленого зерна пшениціНосенко, Тамара Тихонівна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Волощенко, Тетяна Олександрівна
2017Використання рисового борошна в технології безглютенового хлібаМихонік, Лариса Анатоліївна; Грищенко, Анна Миколаївна
2010Використання цукру в технології безбілкового та безглютенового хлібаГрищенко, Анна Миколаївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Дробот, Віра Іванівна
2017Використання шроту з насіння розторопші в технології хліба з пшеничного цільнозернового борошнаМихонік, Лариса Анатоліївна; Грищенко, Анна Миколаївна