DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Мукоїд, Роман Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 84
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Features of biodiesel production from waste oils and technical animal fatsMukoid, Roman; Мукоїд, Роман Миколайович; Bondar, Nikolai; Бондар, Микола Васильович; Boyko, Petro; Бойко, Петро Миколайович; Vasyliv, Vladimir; Василів, Володимир Павлович; Mushtruk, Mikhail; Муштрук, Михайло Михайлович
2018Gluten enteropathy. Gluten-free raw materialMukoid, Roman; Koshova, Valentina; Parkhomenko, Anastasia; Yakimenko, Lyudmila; Мукоїд, Роман Миколайович; Кошова, Валентина Миколаївна; Пархоменко, Анастасія Михайлівна; Якименко, Людмила Сергіївна
2013Improving of oat malt technologyMukoid, Roman; Yemelyanova, Nina; Мукоїд, Роман Миколайович; Ємельянова, Ніна Олександрівна
2016Influence of water temperature on soaking of buckwheat.Usach, Andrey; Koshova, Valentina; Mukoid, Roman; Усач, Андрій Васильович; Кошова, Валентина Миколаївна; Мукоїд, Роман Миколайович
2013Medical and dietary properties of malt extractsMukoid, Roman; Мукоїд, Роман Миколайович
2015What is gluten and how it is harmfulMukoid, Roman; Мукоїд, Роман Миколайович
2009Амінокислотний склад білків зерна різних сортотипів вівсаМукоїд, Роман Миколайович; Mukoid, Roman; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Yemelyanova, Nina; Українець, Анатолій Іванович; Ukrainets, Anatoliy; Свидинюк, Іван Миколайович; Svydynyuk, Ivan
2013Амінокислотний склад рису і його зміни при солодорощенніЄмельянова, Ніна Олександрівна; Yemelyanova, Nina; Мукоїд, Роман Миколайович; Mukoid, Roman; Чумакова, Олена Володимирівна; Chumakova, Elena; Скидан, В. О.; Skidan, V.
2007Амінокислотний склад солодів злакових культурМукоїд, Роман Миколайович; Mukoid, Roman; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Yemelyanova, Nina; Потапенко, Сергій Іванович; Potapenko, Sergey; Чумакова, Олена Володимирівна; Chumakova, Elena
2012Амінокислотний склад солодів злакових культурБезсмертна, Л. О.; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Матиящук, Андрій Миколайович; Bezsmertna, L.; Yemelyanova, Nina; Mukoid, Roman; Matyiashchuk, Andrey
2009Апарат для виробництва ферментованих солодів (Патент на винахід № 88341)Українець, Анатолій Іванович; Ukrainets, Anatoliy; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Yemelyanova, Nina; Неретін, Ігор Миколайович; Neretin, Igor; Пехтєрєв, Ігор Євгенович; Pehtyeryev, Igor; Потапенко, Сергій Іванович; Potapenko, Sergey; Мукоїд, Роман Миколайович; Mukoid, Roman; Сташейко, Віктор Іванович; Stasheyko, Victor
2007Апарат для виробництва ферментованих солодів (Патент на корисну модель № 27356)Українець, Анатолій Іванович; Ukrainets, Anatoliy; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Yemelyanova, Nina; Неретін, Ігор Миколайович; Neretin, Igor; Пехтєрєв, Ігор Євгенович; Pehtyeryev, Igor; Потапенко, Сергій Іванович; Potapenko, Sergey; Мукоїд, Роман Миколайович; Mukoid, Roman; Сташейко, Віктор Іванович; Stasheyko, Victor
2018Безглютенова сировина для виробництва пиваМукоїд, Роман Миколайович; Mukoid, Roman; Кошова, Валентина Миколаївна; Koshova, Valentina; Коберніцька, Аліна Олександрівна; Kobernitska, Alina
2013Безглютенова сировина для оздоровчих і дієтичних продуктівМукоїд, Роман Миколайович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Чумакова, Олена Володимирівна; Василів, Володимир Павлович; Mukoid, Roman; Yemelyanova, Nina; Chumakova, Elena; Vasyliv, Vladimir
2011Білки плівкового та голозерного сортотипу вівса та їх амінокислотний складУкраїнець, Анатолій Іванович; Ukrainets, Anatoliy; Мукоїд, Роман Миколайович; Mukoid, Roman
2011Біологічно активні речовини толокна та вівсяного солодуЄмельянова, Ніна Олександрівна; Yemelyanova, Nina; Мукоїд, Роман Миколайович; Mukoid, Roman; Чумакова, Олена Володимирівна; Chumakova, Elena
2018Виготовлення квасу з нетрадиційної сировиниМукоїд, Роман Миколайович; Mukoid, Roman; Іванов, Є. І.; Ivanov, E.; Василів, Володимир Павлович; Vasyliv, Vladimir
2017Використання низькоглютенової сировини для виробництва пиваДудка, Вікторія Вікторівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Dudka, Victoria; Mukoid, Roman
2015Використання рису в технології безалкогольного ферментованого напоюПрибильський, Віталій Леонідович; Мукоїд, Роман Миколайович; Нгуен Фіонг Донг; Prybylskyy, Vitaly; Mukoid, Roman; Nguyen Phuong Dong
2011Вівсяний солод як сировина для оздоровчих продуктівЧумакова, Олена Володимирівна; Безсмертна, Л. О.; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Мукоїд, Роман Миколайович; Chumakova, Elena; Bezsmertna, L.; Yemelyanova, Nina; Mukoid, Roman
Showing results 1 to 20 of 84
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback