Browsing by Author Назар, Мар'яна Ігорівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Бісквіт (Патент України на корисну модель № 64457)Кочерга, Валентина Іванівна; Назар, Мар'яна Ігорівна
2010Використання нетрадиційної сировини та фітокомпозицій у виробництві кексівКочерга, Валентина Іванівна; Назар, Мар'яна Ігорівна
2010Вміст фітину та мінеральних речовин у хлібі з хмелемРак, Валентина Петрівна; Назар, Мар'яна Ігорівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Баранов, Володимир Іванович
2014Вплив горохової клітковини на якість борошняних кулінарних виробівСидоренко, Олена Володимирівна; Назар, Мар'яна Ігорівна
2014Вплив харчових волокон на якість хлібобулочних виробівСильчук, Тетяна Анатоліївна; Назар, Мар'яна Ігорівна; Арсиненко, Наталія Олексіївна
2016Впровадження виробництва хліба оздоровчого призначенняНазар, Мар'яна Ігорівна; Михайлюк, Ганна Сергіївна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна
2016Збереження свіжості хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнамиСильчук, Тетяна Анатоліївна; Голікова, Тетяна Петрівна; Назар, Мар'яна Ігорівна
2015Картопляна клітковина у борошняних кулінарних виробахСильчук, Тетяна Анатоліївна; Назар, Мар'яна Ігорівна
2011Кекс (Патент на корисну модель № 64456)Кочерга, Валентина Іванівна; Назар, Мар'яна Ігорівна
2011Удосконалення бісквітного напівфабрикату на основі борошняних сумішей і фітокомпозиційКочерга, Валентина Іванівна; Назар, Мар'яна Ігорівна
2011Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів шляхом використання вітамінно-мінеральних комплексівКочерга, Валентина Іванівна; Назар, Мар'яна Ігорівна
2018Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнамиНазар, Мар'яна Ігорівна
2012Шляхи оптимізації рецептури кексового тіста та виробів з ньогоНазаренко, Олександр Юрійович; Назар, Мар'яна Ігорівна
2012Шляхи удосконалення кондитерської продукції з бісквітного тіста фітокомпозицією «жемчуг»Рижинко, А. В.; Назар, Мар'яна Ігорівна