Browsing by Author Неводюк, Ірина Валентинівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 5 of 5
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Білково-жирові емульсії для ковбас і напівфабрикатів з м’ясом птиціПасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Маринін, Андрій Іванович; Marynin, Andriy; Мороз, Олена Олексіївна; Moroz, Elena; Гередчук, Аліна Михайлівна; Geredchuk, Alina; Неводюк, Ірина Валентинівна; Nevodyuk, Irina
2017Використання білкових наповнювачів у виробництві напівкопчених ковбасУкраїнець, Анатолій Іванович; Ukrainets, Anatoliy; Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Мороз, Олена Олексіївна; Moroz, Elena; Неводюк, Ірина Валентинівна; Nevodyuk, Irina
2015Використання тваринних білків в технології ковбасних виробівПасічний, Василь Миколайович; Полумбрик, Максим Олегович; Неводюк, Ірина Валентинівна; Шведюк, Дмитро Анатолійович; Міщук, М. М.; Pasichny, Vasiliy; Polumbryk, Maksim; Nevodyuk, Irina; Shvedyuk, Dmitry; Mishchuk, M.
2014Застосування бурякового барвника та мінеральних добавок для покращення кольору і структурно-механічних властивостей м'ясних продуктівТимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Неводюк, Ірина Валентинівна; Пасічний, Василь Миколайович; Макарчук, Мирослава Ростиславівна; Pasichny, Vasiliy; Tymoshenko (Kremeshna), Irina; Nevodyuk, Irina; Makarchuk, Miroslava
2015Удосконалення технології копчено-варених виробів з м’яса птиціПасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Єленець, Юлія Анатоліївна; Elenetz, Juliya; Хайдер, Аль-Хашимі; Haider, Al-Hashimi; Неводюк, Ірина Валентинівна; Nevodyuk, Irina