Browsing by Author Нєміріч, Олександра Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 225  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Актуальність використання соргового борошна при виробництві італійського традиційного хлібобулочного виробу «Чіабата»Нєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Брага, Євгенія
2019Актуальність використання соєвого білку при виробництві страв з кисломолочного сируНєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Голік, О. Д.
2017Аналіз якості кондитерських напівфабрикатів з рослинними порошками впродовж зберіганняЯнчик, Марія Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
2014Аспекти використання фруктових порошків в технології оздоблювальних напівфабрикатівПричинтовська, Віта Олександрівна; Пасічник, Дар'я Ігорівна; Петухова, Дар'я; Вашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2014Аспекти вітчизняних та зарубіжних документів на майонезНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна
2014Аспекти технології низькокалорійних соусівШуригіна, Тетяна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Цьома, Марина; Мандриш, Олександр
2014Аспекти технології хліба з використанням сушеної рослинної сировиниНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна
2020Аюрведичні властивості сухих сніданків з яблукНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Дорошкевич, Руслан Юрійович
2013Булочні вироби з використанням овочевої сировиниНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна
2014Бісквітний напівфабрикат (Патент на корисну модель № 91967)Арсеньєва, Лариса Юріївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Бончак, Інна Василівна; Філіпенко, Вікторія Валеріївна
2014Бісквітний напівфабрикат з порошком із кабачківНєміріч, Олександра Володимирівна; Петруша, Оксана Олександрівна; Вашека, Оксана Миколаївна
2020Вдосконалення рецептурного складу шоколадного брауніНєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна; Дмитренко, Марина Сергіївна
2014Вивчення впливу рослинних інгредієнтів на якість оздоблювального напівфабрикатуГалецька, Оксана Вікторівна; Дуля, Марія О.; Вашека, Оксана Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2020Визначення адгезійних властивостей тіста брауні спеціального призначенняНєміріч, Олександра Володимирівна; Михайленко, Владлена Миколаївна
2010Визначення впливу залізовмісної дієтичної добавки на якість глазурі для кондитерських виробів під час зберіганняЄвлаш, Вікторія Владленівна; Демидов, Ігор Миколайович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович
2013Визначення дисперсності порошків з кабачків та капустиПогожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Павлюк, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович; Тарасенко, Тетяна Анатоліївна
2015Визначення показників якості кондитерського напівфабрикату з порошком з банануЯнчик, Марія Володимирівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Янчик, Олена Петрівна
2020Визначення рейтингу нових виробів (рекомендації до оцінювання нового харчового продукту)Корецька, Ірина Львівна; Кузьмін, Володимир Володимирович; Польовик, Володимир Вікторович; Кравчук, Надія Миколаївна; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2020Використання бульб чуфи в технології морозиваНєміріч, Олександра Володимирівна; Устименко, Ігор Миколайович; Гавриш, Андрій Володимирович
2020Використання лікарської сировини в технології морозиваНєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Устименко, Ігор Миколайович