DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Олексієнко, Наталія Валентинівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Використання какаовели в кондитерській промисловостіОлексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Oleksiyenko, Nataliya
2012Використання пюре з журавлини під час приготування оздоблювальних напівфабрикатів з подовженим терміном зберіганняСивній, І. І.; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Sivny, I.; Oleksiyenko, Nataliya; Obolkina, Vera
2016Застосування напівфабрикатів з дикорослих плодів та ягід для подовження терміну придатності кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Сивній, І. І.; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Sivny, I.; Obolkina, Vera; Oleksiyenko, Nataliya
2016Застосування пюре з горобини для подовження терміну придатності кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Сивній, Іванна Іванівна; Sivny, Ivanna; Obolkina, Vera; Oleksiyenko, Nataliya
2016Застосування пюре з журавлини для подовження терміну придатності кондитерських виробівОболкіна, Віра Іллівна; Сивній, Іванна Іванівна; Крапивницька, Ірина Олексіївна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Дзигар, Ольга Олександрівна; Dzyhar, Olga; Obolkina, Vera; Sivny, Ivanna; Krapivnitska, Iryna; Oleksiyenko, Nataliya
2000Класифікація борошняних кондитерських виробів за домінуючими чинниками, що визначають терміни їх зберіганняДорохович, Антонелла Миколаївна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Dorohovich, Antonella; Oleksiyenko, Nataliya
2011Мікробіологічна безпека харчових продуктівОлексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Сивній, І. І.; Oleksiyenko, Nataliya; Obolkina, Vera; Sivny, I.
2013Мікробіологічні і не мікробіологічні фактори ризику для безпеки кондитерських виробівОлексієнко, Наталія Валентинівна; Волощук, Галина Іванівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Oleksiyenko, Nataliya; Voloshchuk, Galina; Obolkina, Vera
2016Практичні аспекти застосування природної сировини для подовження терміну придатності кондитерських виробівСивній, Іванна Іванівна; Олексієнко, Наталія Валентинівна; Оболкіна, Віра Іллівна; Obolkina, Vera; Sivny, Ivanna; Oleksiyenko, Nataliya
2012Сенсорна оцінка якості кондитерських виробів у процесі зберіганняОлексієнко, Наталія Валентинівна; Недєліна, Лариса Миколаївна; Oleksiyenko, Nataliya; Nedelina, Larisa
2015Формування безпечності продукції кондитерської галузі: навчальний посібник для спеціалістів кондитерської промисловостіОлексієнко, Наталія Валентинівна; Балдинюк, Олександр Васильович; Оболкіна, Віра Іллівна; Дудко, Сергій Дмитрович; Dudko, Sergey; Oleksiyenko, Nataliya; Baldynyuk, Alexander; Obolkina, Vera
Showing results 1 to 11 of 11

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback