Browsing by Author Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 133  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Адгезивні властивості згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними наповнювачами в аспекті ресурсозбереженняРябоконь, Наталія Валеріївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2013Актуальність виробництва дитячих молочних продуктівГрек, Олена Вікторівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2019Аналіз асортименту морозива різних країн світуПоліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Сапіга, Вікторія Ярославівна
2013Біологічна цінність згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропамиРябоконь, Наталія Валеріївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2020Вивчення структуруючих властивостей трансглютамінази у білоквмісних системахШевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Філоненко, Михайло Ігорович; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2021Вивчення структуруючої здатності овочевої сировини для використання у складі морозиваСапіга, Вікторія Ярославівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2005Визначення загального комплексного показника якості морозиваОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Пухляк, Анастасія Григорівна
2019Визначення раціонального вмісту овочевої пасти у складі м'якого молочно-овочевого морозиваСапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022Використання β-глюкану вівса в технології морозива ацидофільно-сироваткового низьколактозногоМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022Використання β-глюкану вівса у технології морозиваМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022Використання бета-глюканів у виробництві молочних продуктівСапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Поліщук, Галина Євгеніївна
2022Вплив внесення β-глюкана на функціонально-технологічні властивості морозива молочно-овочевого низькожирногоСапіга, Вікторія Ярославівна; Михалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2014Вплив вуглеводного складу на вміст вільної та капілярної вологи у згущених молочних консервахРябоконь, Наталія Валеріївна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2012Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на тривалість термічного оброблення згущеного вареного молокаШпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2012Вплив глюкозно-фруктозних сиропів на тривалість термічного обробленя згущеного вареного молокаШпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2022Впровадження основ системи VACCP у молокопереробних цехах ресторанного господарстваМихалевич, Артур Петрович; Поліщук, Галина Євгеніївна; Сапіга, Вікторія Ярославівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2017Дослідження впливу регуляторів консистенції на пінні характеристикимолочних коктейлівФедонюк, Марія; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна
2012Дослідження впливу температури пастеризації суміші на вуглеводний склад морозива з цукрозамінникамиОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Касьянова, Надія Олександрівна
2011Дослідження вуглеводного складу морозива з цукрозамінниками методом високоефективної рідинної хроматографіїОсьмак (Федченко), Тетяна Григорівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна
2012Дослідження показників активності води у згущеному вареному молоці з глюкозно-фруктозними сиропамиШпачук, Людмила Володимирівна; Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна