DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Паливода, Світлана Дмитрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 21
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Applying of enzymatic additive as improver of macaroni products from wheat flourVoloshchuk, Galina; Kirieieva, Catherine; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Palyvoda, Svetlana; Волощук, Галина Іванівна; Кірєєва, Катерина Михайлівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Паливода, Світлана Дмитрівна
2011Effect of gums influence on the quality of bread made with flour of poor technological propertiesPalyvoda, Svetlana; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Паливода, Світлана Дмитрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна
2009Research of gums influence on water state in macaroni doughPalyvoda, Svetlana; Holikova, Tatiana; Voloshchuk, Galina; Yurchak, Vera; Паливода, Світлана Дмитрівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Волощук, Галина Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна
2013Study of the mechanism of the retarding effect by using natural gumsPalyvoda, Svetlana; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Fomenko, Venіamіn; Паливода, Світлана Дмитрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Фоменко, Веніамін Васильович
2008The impact of gum additives on the process of dough forming and quality of macaroni productsYurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Palyvoda, Svetlana; Юрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Паливода, Світлана Дмитрівна
2009Вплив камедей рослинного походження на властивості тіста та якість макаронних виробів із хлібопекарського борошнаЮрчак, Віра Гаврилівна; Паливода, Світлана Дмитрівна; Yurchak, Vera; Palyvoda, Svetlana
2008Вплив камедей рослинного походження та ПАР на форми зв’язку вологи в тісті та процес сушіння макаронних виробівПаливода, Світлана Дмитрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Palyvoda, Svetlana; Yurchak, Vera
2007Вплив поверхнево-активних речовин та камедей рослинного походження на якість хлібаЮрчак, Віра Гаврилівна; Паливода, Світлана Дмитрівна; Yurchak, Vera; Palyvoda, Svetlana
2008Дослідження властивостей камедей при підготовці їх до виробництва макаронних виробівПаливода, Світлана Дмитрівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Palyvoda, Svetlana; Holikova, Tatiana; Yurchak, Vera
2010Дослідження впливу камедей рослинного походження на зміну стану вологи в хлібобулочних виробах під час зберіганняЮрчак, Віра Гаврилівна; Паливода, Світлана Дмитрівна; Yurchak, Vera; Palyvoda, Svetlana
2006Дослідження поверхнево-активних речовин як поліпшувача якості макаронних виробівКалюжна, Алла Сергіївна; Паливода, Світлана Дмитрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Kalyzhna, Alla; Palyvoda, Svetlana; Yurchak, Vera
2009Дослідження процесів сушіння та форм зв’язку вологи у макаронному тісті із структуроутворювачамиПаливода, Світлана Дмитрівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Palyvoda, Svetlana; Yurchak, Vera
2009Макаронні вироби (Патент на корисну модель № 44120)Юрчак, Віра Гаврилівна; Паливода, Світлана Дмитрівна; Yurchak, Vera; Palyvoda, Svetlana
2009Макаронні вироби (Патент на корисну модель № 44121)Юрчак, Віра Гаврилівна; Паливода, Світлана Дмитрівна; Yurchak, Vera; Palyvoda, Svetlana
2010Підвищення ефективності використання хлібопекарського борошна у технології макаронних виробів шляхом застосування поліпшувачів структуроутворювальної діїЮрчак, Віра Гаврилівна; Паливода, Світлана Дмитрівна; Yurchak, Vera; Palyvoda, Svetlana
2006Поверхнево-активні речовини. Перспективи використання у макаронній галузіЮрчак, Віра Гаврилівна; Паливода, Світлана Дмитрівна; Альсаїд, Абдулкарим; Yurchak, Vera; Palyvoda, Svetlana; Alsaid, Abdulkarim
2006Поліпшення якості макаронних виробів за допомогою вітчизняних поверхнево-активних речовинЮрчак, Віра Гаврилівна; Паливода, Світлана Дмитрівна; Альсаїд, Абдулкарим; Alsaid, Abdulkarim; Yurchak, Vera; Palyvoda, Svetlana
2008Поліпшення якості макаронних виробів з хлібопекарського борошнаЮрчак, Віра Гаврилівна; Голікова, Тетяна Петрівна; Паливода, Світлана Дмитрівна; Волощук, Галина Іванівна; Yurchak, Vera; Holikova, Tatiana; Palyvoda, Svetlana; Voloshchuk, Galina
2009Спосіб виготовлення макаронних виробів поліпшеної якості (Патент на корисну модель № 42256)Юрчак, Віра Гаврилівна; Паливода, Світлана Дмитрівна; Yurchak, Vera; Palyvoda, Svetlana
2010Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроутворювальної діїПаливода, Світлана Дмитрівна; Palyvoda, Svetlana
Showing results 1 to 20 of 21
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback