Browsing by Author Пархоменко, Олена Олегівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Використання розторопші плямистої для створення напівфабрикатів фаршированих з м’яса птиціКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Пархоменко, Олена Олегівна
2014Використання розторопші плямистої для створення продуктів оздоровчо-профілактичного призначенняПархоменко, Олена Олегівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2013Дослідження шинок запечених, збагачених харчовими волокнами і мікроелементамиНайко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2013Ковбаски для гриля для профілактики йодо- та селенодифіцитуНайко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна; Венглюк, Олександр Володимирович; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2014М’ясний продукт запечений (Патент на корисну модель № 87811)Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Манченко, Артем Ігорович; Найко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна
2012Прогресивні види тари для консервної промисловостіПархоменко, Олена Олегівна; Дворнік, А. В.; Крижановський, Станіслав Йосипович; Бандуренко, Галина Михайлівна
2014Розробка окостів курячих фаршированих гепатопротекторного спрямуванняКрижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Пархоменко, Олена Олегівна
2013Удосконалення технології гамбургерів оздоровчої діїНайко, Євгеній Анатолійович; Пархоменко, Олена Олегівна; Горобець, Юлія Сергіївна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна
2014Удосконалення технології фаршированих напівфабрикатів з м’яса птиціПархоменко, Олена Олегівна; Повх, Тетяна Михайлівна; Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна