DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Пасічний, Василь Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 20 of 287
 next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Advantages of combination protein preparation in technology of balanced productFursik, Oksana; Strashynskyi, Igor; Pasichny, Vasiliy; Фурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
2015Antioxidants in food and food antioxidantsPasichny, Vasiliy; Omelchenko, Khrystyna; Polumbryk, Maksim; Пасічний, Василь Миколайович; Омельченко, Христина Володимирівна; Полумбрик, Максим Олегович
2016Characteristics of protein preparationsFursik, Oksana; Strashynskyi, Igor; Pasichny, Vasiliy; Фурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
2015Characterization and propeties of hydrocolloidsPasichny, Vasiliy; Strashynskyi, Igor; Fursik, Oksana; Anisimova, Anna; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна; Анісімова, Анна Вячеславівна
2019Deficiency of proteins and ways its solutionFursik, Oksana; Strashynskyi, Igor; Pasichny, Vasiliy; Фурсік, Оксана Петрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Пасічний, Василь Миколайович
2017Determination of the factor space of the process of extrusion of sausage productsKuzmin, Oleg; Кузьмін, Олег Володимирович; Pasichny, Vasiliy; Пасічний, Василь Миколайович; Levkun, Kateryna; Левкун, Катерина Юріївна; Riznyk, Anastasiia; Різник, Анастасія Олександрівна
2013Improvement of the technology of meat and meat containing products using mushroom half-finished productPasichny, Vasiliy; Yastreba, Yulia; Herman, Nataliya; Geredchuk, Alina; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна; Герман, Наталія; Гередчук, Аліна Михайлівна
2014Improvement of the technology of meat products using calcium alginate gelsPasichny, Vasiliy; Yastreba, Yulia; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2013Improvement technology semis culinary of poultryIvanov, Sergey; Pasichny, Vasiliy; Zadorozhniy, Vyacheslav; Marynin, Andriy; Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Маринін, Андрій Іванович
2018Investigation of the effectiveness of air pasteurization of sausage products using active packing elementsPasichny, Vasiliy; Ukrainets, Anatoliy; Khrapachov, Oleg; Marynin, Andriy; Sviatnenko, Roman; Moroz, Elena; Пасічний, Василь Миколайович; Українець, Анатолій Іванович; Храпачов, Олег Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Святненко, Роман Сергійович; Мороз, Олена Олексіївна
2014Kinetics research of rice flour paste drying with beet colorant combined with energy supplyDubkovetskyy, Igor; Malezhik, Ivan; Pasichny, Vasiliy; Tymoshenko (Kremeshna), Irina; Дубковецький, Ігор Володимирович; Малежик, Іван Федорович; Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна
2013Meat snack production with using enzymesPasichny, Vasiliy; Bomko, Irina; Пасічний, Василь Миколайович; Бомко, Ірина Василівна
2016Non-thermal methods for whole milk treatmentUkrainets, Anatoliy; Українець, Анатолій Іванович; Sviatnenko, Roman; Святненко, Роман Сергійович; Marynin, Andriy; Маринін, Андрій Іванович; Pasichny, Vasiliy; Пасічний, Василь Миколайович; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна
2015Poзробка білкових композицій та їх використання у технології м’ясних фаршевих консервівКоломієць, Роман Анатолійович; Kolomiec, Roman; Страшинський, Ігор Мирославович; Strashynskyi, Igor; Пасічний, Василь Миколайович; Pasichny, Vasiliy; Дубковецький, Ігор Володимирович; Dubkovetskyy, Igor; Стрельченко, Людмила Василівна; Strelchenko, Ljudmila; Тарадай, Роман Сегійович; Taraday, Roman
2013Purposefully altered properties of meat products by nanocompositesIvanov, Sergey; Pasichny, Vasiliy; Olishevskyi, Valentin; Marynin, Andriy; Zakharevych, Valeriy; Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Захаревич, Валерій Болеславович
2012Research on the use of sodium alginate with mushroom raw materialPasichny, Vasiliy; Yastreba, Yulia; Пасічний, Василь Миколайович; Ястреба, Юлія Анатоліївна
2015Structure stabilization of fermented-milk pastesPasichny, Vasiliy; Пасічний, Василь Миколайович; Yushchenko (Gonchar), Natalia; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Mykoliv, Ivan; Миколів, Іван Михайлович; Kuzmyk, Ulyana; Кузьмик, Ульяна Геннадіївна
2017The study of electrophysical processing impact on the amino - acid composition of whole milkSviatnenko, Roman; Marynin, Andriy; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Pasichny, Vasiliy; Святненко, Роман Сергійович; Маринін, Андрій Іванович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пасічний, Василь Миколайович
2016The study of properties of minces in boiled sausage with functional food composition useGoncharov, Georgi; Marynin, Andriy; Pasichny, Vasiliy; Strashynskyi, Igor; Fursik, Oksana; Гончаров, Георгій Іванович; Маринін, Андрій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Фурсік, Оксана Петрівна
2013The theory of variational modeling the quality of meat and meat containing productsGuts, Viktor; Pasichny, Vasiliy; Ivanov, Sergey; Гуць, Віктор Степанович; Пасічний, Василь Миколайович; Іванов, Сергій Віталійович
Showing results 1 to 20 of 287
 next >

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback