DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >

Browsing by Author Петришин, Наталія Зеновіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Безударне вкладання вантажівПолатайло, Дмитро Михайлович; Піддубний, Володимир Антонович; Петришин, Наталія Зеновіївна; Piddubny, Vladimir; Polatailo, Dmytro; Petryshyn, Natalia
2019Вивчення впливу пюре фізалісу на структуру холодних десертівВоробйова, Анастасія Михайлівна; Березова, Ганна Олександрівна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Vorobiova, Anastasiya; Berezova, Ganna; Petryshyn, Natalia
2008Вплив соєвого борошна і препарату каротину мікробіологічного на смак і аромат бубличних виробівПетришин, Наталія Зеновіївна; Petryshyn, Natalia
2008Вплив фруктози та пакувальних матеріалів на термін зберігання кристалічного ірисуКохан (Гавва), Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Kokhan (Gavva), Elena; Dorohovich, Antonella; Petryshyn, Natalia
2008Дослідження процесу знебарвлення глюкозного сиропуКарпович, Інна Віталіївна; Лагода, Володимир Андрійович; Удворгелі, Лариса Іванівна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Karpovich, Inna; Lagoda, Vladimir; Udvorgeli, Larisa; Petryshyn, Natalia
2006Застосування глюкозно-фруктозного сиропу у хлібопекарському виробництвіБондаренко, Юлія Вікторівна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Дробот, Віра Іванівна; Drobot, Vera; Bondarenko, Julia V.; Petryshyn, Natalia
2006Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможностіДробот, Віра Іванівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Drobot, Vera; Falendysh, Natalia; Silchuk, Tatiana; Petryshyn, Natalia
2004Сушки "Золотисті" (Деклараційний патент на корисну модель № 3390)Петришин, Наталія Зеновіївна; Дробот, Віра Іванівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Petryshyn, Natalia; Drobot, Vera; Silchuk, Tatiana
2010Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник)Дробот, Віра Іванівна; Юрчак, Віра Гаврилівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна; Махинько, Валерій Миколайович; Білик, Олена Анатоліївна; Степаненко, Тетяна Олександрівна; Удворгелі, Лариса Іванівна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Михонік, Лариса Анатоліївна; Бондаренко, Юлія Вікторівна; Сильчук, Тетяна Анатоліївна; Drobot, Vera; Yurchak, Vera; Arsenieva, Larisa; Makhynko, Valeriy; Bilyk, Olena; Stepanenko, Tatiana; Udvorgeli, Larisa; Petryshyn, Natalia; Falendysh, Natalia; Mykhonik, Larisa; Bondarenko, Julia V.; Silchuk, Tatiana
2005Удосконалення технологіїї бубличних виробів підвищеної біологічної цінностПетришин, Наталія Зеновіївна; Petryshyn, Natalia
2018Фізаліс – інноваційний рослинний компонент для кулінарних виробівВоробйова, Анастасія Михайлівна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Березова, Ганна Олександрівна; Vorobiova, Anastasiya; Petryshyn, Natalia; Berezova, Ganna
2006Якість борошна перед замішуванням можна покращити в різний спосібБілик, Олена Анатоліївна; Петришин, Наталія Зеновіївна; Дробот, Віра Іванівна; Drobot, Vera; Bilyk, Olena; Petryshyn, Natalia
Showing results 1 to 12 of 12

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback