Browsing by Author Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 17 of 17
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Білкозин – альтернативний інгредієнт в композиційних сумішахПасічний, Василь Миколайович; Полумбрик, Максим Олегович; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
2014Використання білків тваринного і рослинного походження у технології м’ясопродуктівФурсік, Оксана Петрівна; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович
2016Використання комплексу β–циклодектрину з йодом при виробництві варених ковбасних виробівПолумбрик, Максим Олегович; Котляр, Євген Олександрович; Омельченко, Христина Володимирівна; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Пасічний, Василь Миколайович
2016Вплив білоквмісних композицій на основі колагену на якість ковбасних виробівУкраїнець, Анатолій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович; Желуденко, Юлія Володимирівна; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
2019Вплив пастеризації та елементів «активного пакування» на якість ковбасних виробів в процесі зберіганняХрапачов, Олег Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Маринін, Андрій Іванович; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
2015Дослідження структурних змін м'яса перепелів в процесі заморожуванняПасічний, Василь Миколайович; Українець, Анатолій Іванович; Хайдер, Аль-Хашимі; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
2018Електронна мікроскопія для дослідження структуроутворення в фаршах варених ковбасПолумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Солод, Анна Олександрівна; Пасічний, Василь Миколайович; Сотніков, Дмитро Сергійович
2014Енергетична оцінка важкості праці при транспортуванні м'ясних тушПолумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Гуць, Віктор Степанович
2014Енерговитрати при переміщенні вантажуПолумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Гуць, Віктор Степанович
2016Колагеновий білок «Білкозин» як альтернатива м’язовим білкамПолумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Піскун, Дарина Русланівна; Пасічний, Василь Миколайович
2016Колагенові білки для інноваційних м’ясних технологійПолумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Пасічний, Василь Миколайович
2019Можливість зниження вмісту нітриту натрію в ковбасах з гемовим залізомХорунжа, Тетяна Олегівна; Пасічний, Василь Миколайович; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
2013Спосіб обробки для інгібування патогенів при виробництві м’ясних продуктів (Патент № 80721)Іванов, Сергій Віталійович; Пасічний, Василь Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович; Маринін, Андрій Іванович; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
2014Сучасний асортимент олеорезинов та екстрактів спецій для харчових продуктівХоменко, Юлія Олександрівна; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Пасічний, Василь Миколайович
2019Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка «Білкозин»Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
2014Функціональні м'ясомісткі продукти: стан і перспективиПасічний, Василь Миколайович; Полумбрик, Максим Олегович; Хоменко, Юлія Олександрівна; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна
2013Інноваційні технології напівфабрикатів кулінарних з м’яса птиціЗадорожній, В'ячеслав Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Гередчук, Аліна Михайлівна