Browsing by Author Польовик, Володимир Вікторович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 39  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз желюючого компонента. Низькокалорійні десерти на основі желюючого компонента.Шевченко, Ольга Володимирівна; Романченко, Наталія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович
2015Аналіз харчової цінності солодких стравБендас, Яна Юріївна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович
2014Білкові рослинні натуральні добавкиПольовик, Володимир Вікторович; Вінніков, В. В.; Корецька, Ірина Львівна
2018Вдосконалення технології десертівКравчук, Надія Миколаївна; Польовик, Володимир Вікторович; Клец, Дарина Олександрівна
2018Використання горобини садової у технологіях вершкових кремівПольовик, Володимир Вікторович; Березова, Ганна Олександрівна; Корецька, Ірина Львівна
2019Використання нетрадиційної сировини – алое вера в напояхШамшур, Анна Григорівна; Польовик, Володимир Вікторович; Кравчук, Надія Миколаївна
2014Використання нової рослинної сировини в оздоровчому та дієтичному харчуванніПольовик, Володимир Вікторович; Вінніков, В. В.; Корецька, Ірина Львівна
2017Використання пюре калини та сироватки молочної, як поліпшувачів холодних збивних десертівПольовик, Володимир Вікторович; Polevik, Vladimir; Корецька, Ірина Львівна; Koretska, Iryna; Маліневська, Олександра Олегівна; Malinevska, Alexandra
2014Використання харчових рослинних порошків при виробництві кулінарних виробівБайда, Андрій; Польовик, Володимир Вікторович; Bayda, Andriy; Polevik, Vladimir
2016Вплив цукрозамінників на утворення пінної структури у збивних десертахБендас, Яна Юріївна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Bendas, Yana; Polevik, Vladimir; Koretska, Iryna
2017Гарбузове пюре, як перспективний поліпшувач збивних десертівНиколайчук, Юлія Віталіївна; Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна
2017Дослідження впливу пюре садової горобини на якість вершкового кремуПольовик, Володимир Вікторович; Polevik, Vladimir; Корецька, Ірина Львівна; Koretska, Iryna; Дубина, Віта Петрівна; Dubina, Vita
2017Дослідження структури новітніх десертівПольовик, Володимир Вікторович; Polevik, Vladimir; Корецька, Ірина Львівна; Koretska, Iryna; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia; Левкун, Катерина Юріївна; Levkun, Kateryna
2015Зниження калорійності продуктів за рахунок використання мальтодекстринівДочинець, Інга Вікторівна; Корецька, Ірина Львівна; Польовик, Володимир Вікторович; Polevik, Vladimir; Dochynets, Inga; Koretska, Iryna
2017Зниження калорійності у збивній солодкій стравіКорецька, Ірина Львівна; Koretska, Iryna; Польовик, Володимир Вікторович; Polevik, Vladimir; Левкун, Катерина Юріївна; Levkun, Kateryna; Бондар, Наталія Петрівна; Bondar, Natalia
2016Композиція сухої пряно-ароматичної суміші (Патент на винахід № 113239)Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Рахметов, Джамал Бахлулович; Бандуренко, Галина Михайлівна; Довга, Олена Олександрівна; Бендас, Яна Юріївна
2017Механізм для нарізання сирих овочів (Патент України на корисну модель № 116590)Люлька, Олександр Миколайович; Польовик, Володимир Вікторович; Паренюк, Ірина Вікторівна
2015Переваги використання мобільних додатків у готельному господарствіКупневич, Марина Василівна; Павлюченко, Олена Станіславівна; Польовик, Володимир Вікторович
2014Перспективи використання щавнатного порошку для збагачення продуктів харчування зокрема виробів із січеної масиПольовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Вінніков, В. В.; Vinnikov, V.; Koretska, Iryna; Polevik, Vladimir
2016Підвищення біологічної цінності десертівПольовик, Володимир Вікторович; Polevik, Vladimir; Корецька, Ірина Львівна; Koretska, Iryna