Browsing by Author Прибильський, Віталій Леонідович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 117  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Активне вугілля у водоготуванні для виготовлення напоївОлійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович; Прибильський, Віталій Леонідович; Куц, Анатолій Михайлович; Коваленко, Олена Олександрівна
2019Актуальність застосування опало-халцедонового матеріалу у технології горілокТарасюк, Леся Анатоліївна; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович
2006Аналіз та підбір методик визначення мінорних бар квасів для оцінки їх оздоровчої спрямованостіКубрак, Тетяна Вікторівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Прибильський, Віталій Леонідович
2000Асоціація мікроорганізмів Medusomyces gisevii V для одержання безалкогольних напоїв бродіння (Деклараційний патент № 29795)Прибильський, Віталій Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Вітряк, Оксана Павлівна
1996Біотехнологічні процеси в бродильній промисловостіДомарецький, Віталій Афанасійович; Малежик, Іван Федорович; Удодов, Сергій Олександрович; Прибильський, Віталій Леонідович
2000Вивчення можливості використання культури «Рисовий гриб» у виробництві безалкогольних напоївАлексюк, Тетяна Вікторівна; Прибильський, Віталій Леонідович
2001Вивчення можливості висушування квасної комбінованої закваскиПрибильський, Віталій Леонідович; Антонюк, Tетяна Андріївна; Малежик, Іван Федорович; Дубковецький, Ігор Володимирович
2002Вивчення процесу висушування комбінованої закваскиДанилевська, Ліза Bасилівна; Антонюк, Tетяна Андріївна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Прибильський, Віталій Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Малежик, Іван Федорович
2001Визначення вмісту деяких життєво необхідних металів в напоях оздоровчої діїГанчук, Вікторія Дмитрівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Вітряк, Оксана Павлівна
2016Визначення оптимальних технологічних режимів приготування рисового сусла для виробництва безалкогольних ферментованих напоївКарпюк, Інна Олександрівна; Нгуен Фіонг Донг; Ренейський, Ігор Володимирович; Олійник, Світлана Іванівна; Прибильський, Віталій Леонідович
2012Використання молочної сироватки в технології хлібного квасуГуриненко, Тетяна Михайлівна; Прибильський, Віталій Леонідович
2015Використання мінералів при підготовці води для виробництва напоївДулька, Ольга Степанівна; Нгуен Фіонг Донг; Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана Іванівна
2018Використання насіння чіо та базиліку для виробництва безалкогольних напоївСалівон, Олександр Володимирович; Прибильський, Віталій Леонідович
2007Використання препарату «Полідез-20» в технології негазованих фасованих питних водОстапенко, Валентина Василівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Мисан, Григорій Федорович
2006Використання препарату “Полідез” в технології ячмінного солодуНаливайко, Клавдія Федорівна; Невойт, Юрій Антонович; Дехтярьова, Марія Володимирівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Мисан, Григорій Федорович
2014Використання природних мінералів при кондиціюванні води для безалкогольних та алкогольних напоївОлійник, Світлана Іванівна; Нгуен Фіонг Донг; Прибильський, Віталій Леонідович; Здоренко, Олександр
2018Використання природних мінералів та активного вугілля в технології підготовки води при виробництві хлібного квасуДулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Куц, Анатолій Михайлович; Коваленко, О. О.
2015Використання рису в технології безалкогольного ферментованого напоюПрибильський, Віталій Леонідович; Мукоїд, Роман Миколайович; Нгуен Фіонг Донг
2018Використання різних видів рису в приготуванні ферментованих напоївЖолубова, Ольга Анатоліївна; Прибильський, Віталій Леонідович
2015Використання сорбційних матеріалів при підготовці води для виробництва хлібного квасуДулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Олійник, Світлана Іванівна