Browsing by Author Пушка, Ольга Сергіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 60  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Cучасні напрями розвитку креативних готелів та барів в УкраїніПушка, Ольга Сергіївна; Абрамова, Асьят Георгіївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна
2018Аналіз розвитку готельного бізнесу України в сучасних умовахКоваль, Ольга Володимирівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
2021Барна індустрія в умовах пандеміїУстінова, Катерина Романівна; Пушка, Ольга Сергіївна
2013Використання модифікованих крохмалів при виробництві виробів піноподібної структуриСамойленко, І. П.; Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна
2013Використання нової рослинної сировини в солодких стравахПушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна
2014Використання овочевих та фруктових порошків у харчових технологіяхПушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Ісай, Валерій Миколайович
2014Використання структуроутворювачів у десертах пінної структуриПушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна
2013Використання сучасних інгредієнтів в технологіях солодких стравКорецька, Ірина Львівна; Пушка, Ольга Сергіївна
2020Вплив COVID-19 та карантинних обмежень на заклади гостинної індустрії УкраїниАбрамова, Асьят Георгіївна; Пушка, Ольга Сергіївна; Мирошник, Юлія Анатоліївна
2017Вплив пастоподібного кулінарного напівфабрикату на якість супів-пюреГоркуша, Людмила Валеріївна; Пушка, Ольга Сергіївна; Кузьмін, Олег Володимирович
2014Вплив харчових продуктів на засвоюваність кальціюПересічний, Михайло Іванович; Пушка, Ольга Сергіївна
2021Дослідження впливу поверхнево-активних речовин на теплоємність крохмальних клейстерівПушка, Ольга Сергіївна; Бортнічук, Олег Вікторович; Губеня, В′ячеслав Олександрович; Люлька, Олександр Миколайович
2016Дослідження впливу рецептурних компонентів кулінарного напівфабрикату для перших страв на температуру клейстеризації крохмалівПушка, Ольга Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2016Дослідження емульгуючої здатності крохмалів для кулінарного напівфабрикату пюреподібних перших стравПушка, Ольга Сергіївна; Патичук, Вадим Петрович; Гавриш, Андрій Володимирович
2015Дослідження реологічних властивостей крохмалів для універсального кулінарного напівфабрикатуПушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна
2015Дослідження структурно-механічних властивостей кулінарного напівфабрикату для пюреподібних перших стравПушка, Ольга Сергіївна; Гавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Ткачук, Юрій Михайлович
2017Дослідження форм зв’язку води у кулінарних напівфабрикатах для перших стравГавриш, Андрій Володимирович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Іщенко, Тетяна Іванівна; Пушка, Ольга Сергіївна; Диба, Яна Сергіївна
2020Етнічна Українська кухня як елемент гастрономічного туризму в УкраїніПушка, Ольга Сергіївна; Шаран, Лариса Олександрівна; Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна; Шаран, Андрій Васильович
2012Особливості використання харчових добавок в оздоблювальних напівфабрикатахПушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна
2021Особливості сучасного тренду здорового способу життяУстінова, Катерина Романівна; Пушка, Ольга Сергіївна