Browsing by Author Радзієвська, Ірина Гіронтіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 79  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Cтан води в розчинах біополімерівМельник, Оксана Петрівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2017Амінокислотний склад та біологічна цінність м’ясних напівфабрикатів з використанням рослинної сировини та білково-жирових емульсійШведюк, Дмитро Анатолійович; Пасічний, Василь Миколайович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Мацук, Юлія Анатоліївна
2018Аналіз жирнокислотного складу м’ясних паштетівМоскалюк, Оксана Євгеніївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Пешук, Людмила Василівна
2019Антиокислювальні властивості олій, отриманих з різних сортів виноградного насінняКотляр, Євген Олександрович; Ткаченко, Наталія Андріївна; Здоренко, Катерина Сергіївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2018Антирадикальна активність гірчичної олії в умовах автоокисненняУкраїнець, Анатолій Іванович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Мельник, Оксана Петрівна; Пасічний, Василь Миколайович
2014Апробація фотозахисної ефективності косметичного засобу з природними антиоксидантамиБєлінська, Ганна; Марченко, B. C.; Григор'єва, В. К.; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2011Біологічна роль жирних кислот тваринного походженняПешук, Людмила Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Штик, Ірина Іванівна
2016Визначення жироутримуючої здатності емульгаторів для купажів натуральних рослинних олійБелемець, Тетяна Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2015Визначення ступеня окисненості пальмової олії за коефіцієнтом пропускання світлових хвильЛеник, Степан Олександрович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2015Визначення стійкості збалансованих купажів олій під час обсмажування картопляних чіпсівКоваленко (Лисогор), Олена Артурівна; Ковбаса, Володимир Миколайович; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2012Використання біологічно активних інгредієнтів у технології майонезівПешук, Людмила Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Поліщук, Юлія Юріївна
2017Використання емульгуючих властивостей порошку яєчного жовтка у технології молоковмісних продуктівБелемець, Тетяна Олександрівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Мельник, Євгенія Олегівна; Блінова, Галина Вікторівна
2014Використання купажованих олій функціональних призначення у технології майонезівБєлінська, Ганна; Анан’єва, Валерія Вікторівна; Байбак, О. І.; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2014Використання купажованих олій функціонального призначення у косметичному кремі для сухої шкіриБєлінська, Ганна; Матвєєва, Т. В.; Марченко, B. C.; Зінченко, І. Д.; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2008Використання купажованого жиру в технології нових маргаринівПешук, Людмила Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2016Використання купажів натуральних рослинних олій у технології продуктів молоковмісних сирнихЮщенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Білоцерківець, Олена Миколаївна; Романова, С. О.; Белемець, Тетяна Олександрівна
2019Використання олії чорного кмину у складі засобу для волоссяРадзієвська, Ірина Гіронтіївна; Мельник, Оксана Петрівна; Пушнова, Анастасія Олександрівна; Гередчук, Аліна Михайлівна
2008Використання інфрачервоної спектроскопії ближнього діапазону для аналізу жирів та їх сумішейМанк, Валерій Веніамінович; Пешук, Людмила Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна
2014Виробництво спредів збалансованого складу на вершково-рослинній жировій основіШеманська, Євгенія Іванівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Манк, Валерій Веніамінович; Левчук, Ірина Володимирівна
2014Вплив величини кислотного числа на процес нейтралізації жирних кислот в системі вода-гліцерин-етанолПетік, Ігор; Бєлінська, Ганна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна