Browsing by Author Рачок, Віталій Вікторович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Використання енергозберігаючих технологій при безперервному обробленні дріжджового тістаРачок, Віталій Вікторович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович
2014Вплив питомої роботи замішування на ефективну в'язкість дріжджового тістаРачок, Віталій Вікторович; Кравченко, Олександр Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович
2014Вплив тиску екструдування та вмісту газу на формування пористості готових виробівРачок, Віталій Вікторович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович
2014Впровадження інноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсівТеличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович; Кравченко, Олександр Іванович; Рачок, Віталій Вікторович
2014Впровадження інноваційних способів тістоготування та оброблення дріжджового тістаКравченко, Олександр Іванович; Рачок, Віталій Вікторович; Десик, Микола Григорович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович
2014Впровадження іноваційних способів виробництва хлібопекарської продукції - шлях до економії енергетичних та матеріальних ресурсівТеличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович; Кравченко, Олександр Іванович; Рачок, Віталій Вікторович
2018До розрахунку витрат енергії на процес замішування тістаАнісімов, Андрій; Ільчук, Михайло; Рачок, Віталій Вікторович; Теличкун, Юлія Станіславівна
2018Дослідження реологічних характеристик пшеничного тіста під час замішуванняРачок, Віталій Вікторович; Гудзенко, Віктор Андрійович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович
2015Застосування енергоощадних інноваційних технологій безперервного замішування дріжджового тістаРачок, Віталій Вікторович; Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна
2019Наукові та технічні аспекти ефективного замішування дріжджового тіста в тістомісильних машинах безперервної діїРачок, Віталій Вікторович
2018Розроблення двовальної тістомісильної машини з комбінованим робочим органомБондарук, Володимир Іванович; Рачок, Віталій Вікторович; Теличкун, Юлія Станіславівна
2014Формування пористості готових виробів, сформованих екструдуваннямСташенко, Б.; Рачок, Віталій Вікторович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Теличкун, Володимир Іванович