DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >

Просмотр собрания по группе - Авторы Роглєв, Йосип Йосипович

Перейти к: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ Ы Ь Э Ю Я
или введите несколько первых букв:   
Сортировка: Упорядочнить: Вывести на страницу: Авторы:
Отображение результатов 1 до 15 из 15
Дата випускНазваАвторы(ы)
2013Current approaches to the technology of bakery products made from frozen prepared foodRohliev, Iosif; Havrysh, Andrey; Lukyanets, Galina; Dotsenko, Viktor; Роглєв, Йосип Йосипович; Гавриш, Андрій Володимирович; Лук’янець, Галина Геннадіївна; Доценко, Віктор Федорович
2013Prospects of using freezing dough semi-finished products technology in restaurant businessRohliev, Iosif; Dovgun, Irina; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey; Роглєв, Йосип Йосипович; Довгун, Ірина Миколаївна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович
2013Дослідження процесів заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарстваРоглєв, Йосип Йосипович; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Rohliev, Iosif; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2013Дослідження теплофізичних характеристик дріжджових напівфабрикатів в процесі заморожування та розморожуванняРоглєв, Йосип Йосипович; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Rohliev, Iosif; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2012Кінетика видалення вологи в заморожених дріжджових напівфабрикатахРоглєв, Йосип Йосипович; Доценко, Віктор Федорович; Rohliev, Iosif; Dotsenko, Viktor
2014Конструкція переміщення вологи в заморожених дріжджових напівфабрикатахРоглєв, Йосип Йосипович; Доценко, Віктор Федорович; Rohliev, Iosif; Dotsenko, Viktor
2015Механізми перебігу вологи в заморожених дріжджових напівфабрикатахРоглєв, Йосип Йосипович; Доценко, Віктор Федорович; Rohliev, Iosif; Dotsenko, Viktor
2012Модифікація процесу дефростації заморожених дріжджових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарстваРоглєв, Йосип Йосипович; Івахно, Ольга Олександрівна; Доценко, Віктор Федорович; Rohliev, Iosif; Ivahno, Olga; Dotsenko, Viktor
2012Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів в закладах ресторанного господарстваРоглєв, Йосип Йосипович; Чагайда, Андрій Олегович; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Rohliev, Iosif; Chagayda, Andriy; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2011Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із заморожених тістових напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 66092)Роглєв, Йосип Йосипович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Rohliev, Iosif; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2013Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із швидкозаморожених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 101289)Роглєв, Йосип Йосипович; Доценко, Віктор Федорович; Гавриш, Андрій Володимирович; Rohliev, Iosif; Dotsenko, Viktor; Havrysh, Andrey
2012Спосіб отримання борошняних кулінарних виробів із швидкозаморожених напівфабрикатів (Патент на корисну модель № 75311)Роглєв, Йосип Йосипович; Гавриш, Андрій Володимирович; Доценко, Віктор Федорович; Rohliev, Iosif; Havrysh, Andrey; Dotsenko, Viktor
2011Сучасні підходи до технології хлібобулочних виробів із заморожених тістових напівфабрикатівРоглєв, Йосип Йосипович; Іщенко, Тетяна Іванівна; Шидловська, Олена Броніславівна; Доценко, Віктор Федорович; Rohliev, Iosif; Ishchenko, Tatiana; Shydlovska, Olena; Dotsenko, Viktor
2013Тенденції розвитку технології хлібобулочних виробів із заморожених тістових напівфабрикатівРоглєв, Йосип Йосипович; Доценко, Віктор Федорович; Rohliev, Iosif; Dotsenko, Viktor
2015Удосконалення технології заморожених дріжджових напівфабрикатів для кулінарних виробівРоглєв, Йосип Йосипович; Rohliev, Iosif
Отображение результатов 1 до 15 из 15

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь